Zara giveaway & holiday talk

Olen kyllä kieltämättä loman tarpeessa. En tiedä pitäisikö syyttää tätä syksyn hulinaa, omaa stressipäätä vai koulun ja työhommien yhdistelmää - mutta lomailemaan lähden nyt oikein mielelläni. Läppäri, kamera ja kännykkä lähtevät luonnollisesti mukaan, mutta en aio ottaa mitään paineita postaamisesta. Luvassa siis joko viikon hiljaiseloa tai vaihtoehtoisesti satunnaisia terkkuja uima-altaalta, mutta Instagramia ja Snapchatia lupaan kyllä pommittaa senkin edestä!

I gotta say, I'm in desperate need of vacation. I'm not sure if it's because of the Autumn fuss, my own stress levels or the combination of school and work - but I need this vacation. Obviously I'm going to take all the electronics with me, but I'm not gonna stress about blog things. It's probably going to be quite quiet week on the blog, but I promise to share tons of moments on Instagram and Snapchat!

Instagramista puheen ollen, profiilistani löytyy nyt vähän loppukuuhun vaikuttavia someuutisia ja arvontaa, jonka palkintona on 200€ lahjakortti ZARAAN. Mikäli siis mun kuvat ja uudet vaatteet kiinnostavat, kannattaa käydä seuraamassa @betssonlifestyle:a ja kommentoimassa mun oman feedin uusimpaan kuvaan! Otan nimittäin Betssonin tilin haltuun nyt loppukuuksi ja luvassa on paljon kaikkea matkajutuista bloggaajan arkeen, joten pysykäähän kanavalla ;) Nyt viimeisten pakkausten kimppuun ja kohti Espanjaa, adiós!

Snapchat: @johannaturpein

Instagram: @johannaturpeinen (here)

Instagram: @betssonlifestyle (here)

Likes

Comments

Rebekah Wing,
wow, this looks amazing! *_*
Wish you an amazing time over there and just relax and take the time you need to relax.

xx Rebekah Wing
www.blogger.com/profile/080215713351233579
Anonyymi
,
Ihanaa lomaa <3 !