Ystävystymistä reissun päällä

About making friends!

Kuten jo tässä leikkimielisessä synninpäästössä mainitsin, teen valintoja hyvin vahvasti tuntemusten ja intuition mukaan. Myös ystävyyssuhteissa ja etenkin niiden solmimisvaiheessa! Tästä on loistava esimerkki nyt ihan kuluneilta päiviltä, kun kysyin Lindaa mukaani viikon ulkomaanmatkalle. Emme olleet koskaan viettäneet aikaa kahdestaan ja nähtykin vain muutamia kertoja tapahtumissa, mutta jokin aikaisemmissa kohtaamisissa klikkasi. Ja niin klikkasi meidän matkallakin - jonne Linda oli yllätyksekseni lähdössä ihan heti kreisin ehdotukseni jälkeen. Tämä on mielestäni jotenkin niin huvittavaa, kun monesti sanotaan, että matkalla suhteet ja ystävyyssuhteet ikään kuin punnitaan stressaavien tilanteiden ja kompromissien tiimoilta - eikä meillä ollut ongelman ongelmaa. Kikatettiin sen sijaan kaduilla jalat ristissä, juteltiin syvällisiä ja aika henkilökohtaisiakin aiheita viinilasit kädessä sekä editoitiin kuvia laulellen yömyöhään saakka. Ei hullumpi matkaseura, ei ollenkaan!

___

Like I said in this post, I'm very intuitive and make decisions based on my feelings. That's me when it comes to friendships as well and especially making friends! I have a great example from the previous days, when I asked Linda to join me for a trip to France. We've never actually spent time alone and we've seen each other maybe two times at some kind of event before our trip, but I guess something just clicked. Because our trip turned out to be amazing and I was so thrilled that she was all in right after I asked her to join me in this random idea. I think this is so hilarious, because people say that your relationships are kind of in a test when you travel together and we had literally no problems. We laughed legs crossed in the streets, talked about quite deep subjects over a glass of wine and edited pictures while singing in the bed. Not a bad travel company, not at all!

Nyt kun mietin, itse asiassa monet muutkin ystävyssuhteeni ovat alkaneet heittäytymällä. Suurin osa viesteillä, jolloin joko minä tai nykyinen ystäväni on lähestynyt toista tyylillä ’tämä on nyt niin randomia, eikä me edes tunneta, mutta mentäisiinkö kahville?’. Kokemukseni mukaan rohkeat heittäytymiset, yhteydenotot ja ehkä vähän oudoltakin tuntuvat liikkeet toimivat usein, nimittäin silloin ystävystytään vain ja ainoastaan intuition mukaan - eikä vain ajautumalla johonkin seuraan. Toki intuitiokin voi olla joskus väärässä ja vastaavasti myös tietyn ihmisen seuraan ajautuminen voi olla varsinainen onnenpotku, mutta täällä päässä ainakin liputetaan jopa vähän hullunkurisille yhteydenotoille. Spontaanius on ainakin tähän saakka aina palkinnut. :)

___

Now that I think about it, I've got many of my friendships because someone is 'throwing oneself' in the air. Either me or my current friend have been contacting each other like 'this is very random and we don't even know each other, but would you like to grab a coffee together?'. Based on my experiences, a bit crazy contacts like these are actually working very well, because you're making friends only by listening your intuition and not just be driven into some relationship. Of course your intuition might be wrong at times and also you can just kind of float into a lovely friendship, but I'm definitely giving a green light for a bit spontaneous meetings. It's been rewarding in my cases at least. :)

Shirt Gina Tricot (here!), shorts Zara, shoes Nelly (here!)

Millaisia ystävystyjiä te olette? Olisi mahtavaa kuulla tarinoita! <3

___

How do you like to make friends? I'd love to hear stories! <3

Likes

Comments

Kata
Kata,
<3 <3
johannaturpeinen
johannaturpeinen,
Miiii ajattelin sua! <3nouw.com/johannaturpeinen
Sanna
Sanna,
Ihania kuvia 😍 te ootte selkeästi olleet hyvä kuvaustiimi reissullannenouw.com/sannanq
johannaturpeinen
johannaturpeinen,
Hahaa sitä kyllä oltiinkin! Kiitos Sanna <3nouw.com/johannaturpeinen
Write a comment...
IP: 82.99.3.229