Yes, weekend.

Lifestyle


Ihana viikonloppu! Saatiin mun veli ja hänen naisystävä tänne vieraaksi, ollaan nähty viimeks juhannuksena joten viime kerrasta olikin jo aikaa. Rennon viikonlopun jälkeen tänään on ollu niin maanantaifiilis, töitä ja töiden jälkeen vielä vähän koulujuttuja..

Tehtiin molempina päivinä yhdessä ruokaa, lauantaina kotitekoista kanapizzaa ja sunnuntaina pihvejä salaatin kanssa. Pippuripihvejä miehille ja kanaa naisille! Oon ihan innoissani tästä ruokapöydästä (:D), saa laittaa taas erilaisia kattauksia eikä tarvii kirjaimellisesti syödä olohuoneessa..Lauantaina ostettiin vanha kunnon Crash Bandicoot 3 ja pelattiin se vikaan kenttään asti taas kertaalleen.. En yleensä koske tohon pleikkarikapulaan, mutta toi peli on kyllä niin legendaarinen et sitä on vaan pakko koko ajan jatkaa!! Pojat pelaili uusinta änäriä vielä suuremmalla innolla kun mä Crashia, kuuli varmasti naapuritkin heidän voitto- ja häviöhuudot.. Joni teki meille jälkkäriksi mansikkamargaritat ja me saatiin meidän eka tuparilahjakin, jee!


Sunnuntai-iltana vietettiin mun veljen synttäreitä, kateltiin BB talk showta sekä leffaa ja juotiin synttärikahvit.
Tän luksuksen keskelle vähän raksahommia, piti kiinnittää muutama hylly ja peili näitä tyhjiä seiniä koristamaan.. Mä osallistuin tähän lähinnä kuvaamalla ja päättämällä hyllyjen korkeuksia, ehkä ihan hyvä niin... :D

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

Likes

Comments

Elli
Elli,
Mikä noiden lautasten merkki/malli on? 😊
www.blogger.com/profile/062662098453849253
Anonyymi
Anonyymi,
Mistä noi lautaset on?? 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229