When summer happens in Finland

Lifestyle, Outfits
Tässä suosimaani asua viime viikolta, kun sitä vielä pärjäsi villakangastakkia kevyemmissä vaatteissa. (True story: päälläni on viime päivinä ollut tämä joulukuussa kuvattu takki, joka osoittautui sekin liian kylmäksi. Olisiko tänään tämän vuoro?). Shortsit ja pikkutakit kieltämättä vähän houkuttelisivat, mutta toisaalta viime päivien kotoisa syysfiilis on tullut ihan tarpeeseen. Tiedättekö, kun pitkän hellejakson jälkeen sitä herääkin yhtäkkiä vesisateeseen ja on suorastaan iloinen siitä, että auringonpalvonnan sijaan luvassa on leffoja, peittoja, herkkuja ja mikä parasta - hyvää omatuntoa? Mulla on tällä hetkellä vähän sellainen fiilis ja säästä inspiroituneena olenkin tehnyt vähän kaikkea melko kotoisaa ja makoisaa.

Olen syönyt lakuja keskellä päivää. Olen lähtenyt juoksemaan tummista pilvistä huolimatta ja varautunut tanssimaan sateessa. Olen viettänyt iltojani leffateattereissa. Olen viettänyt aamujani vatsa kippurassa - kiitos klassikkosarjojen ja Frendien Joeyn. Olen joogannut olohuoneessamme. Olen viettänyt päiviä, jolloin suurin saavutukseni on ollut kakkulautasen tyhjentäminen. Olen kuunnellut vuorotellen summer jam ja rainy mornings soittolistoja. Olen kokeillut uusia reseptejä. Olen vaalinut omaa aikaani ja ollut ihan hiljaa vaan. Olen ostanut maailman kepeimmän hömppäkirjan ja nauranut heti ensimmäisellä sivulla. Olen kirjoittanut asioita bucket list - kirjaani ja miettinyt tulevia seikkailuja myös tämän kesän varalle. Olen suunnitellut seuraavaa matkaani, testaillut uusia kasvonaamioita, tehnyt joka päivä iltateetä ja nappaillut take-away kahveja mukaan aina ulkona liikkuessani. Ei hullumpaa, ei ollenkaan!

Tänään sen sijaan ajateltiin uhmata säätä; suunnitelmissa olisi terassihengailua ja jonkinlaista piknikiä. Kesämieltä löytyy siis edelleen - vaikka onkin hyvin mahdollista, että päädymme omalle parvekkeellemme piknikkorien sekä skumppalasien kera. No, piknik mikä piknik, vai mitä ;) Ihanaa viikonloppua ihanat!

These pictures are from last week, you know, when you didn't have to wear a winter coat to survive from the Finnish summer. True story, I was wearing one yesterday. And it wasn't even warm enough. But anyhow, I don't even mind about the weather at this point, I've spent my last days doing my favorite autumn-ish things and honestly, that was just what I needed. Eating some goodies at noon, laughing to my favorite series, preparing to dance in a rain, doing some yoga, having some cake, being with myself and reading shopaholic confessions. Not boring at all, as far as I'm concerned!

Coat & Shorts Gina Tricot
Top Mango

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Kiitos
Johanna
Johanna,
Eiköhän ne sieltä pian taas ilmesty 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229