What's up with my life


☺ Ihmeellistä miten äkkiä sitä nousee ylös, kun tajuaa et pitäis olla 15 minuutin päästä juna-asemalla... Pommiin nukkuminen, pikalaittautuminen ja aamupala meni sit kävelymatkalla. Sinistä oli näköjään päällimmäisenä mun vaatekasoissa, hyvä Johannaaa!! ☺ Perjantai, aurinko, tulikuuma auto ja summer heat! Tässä vaiheessa kuulu kuskin paikalta "eiköhän noi kuvat ala jo riittää"
☺ Vanilijajätskiä, valkosuklaata, omenanpaloja, suklaapaloja, macadamiapähkinää ja maitosuklaata. Tossa oli todellaki makeaa mahan täydeltä enkä ees jaksanu syödä kun puolet :D
☺ Aamupalaa mökin terassilla ja siitä suoraan koko päiväks laiturille makaamaan (ja nukkumaan.. ja polttamaan toinen puoli naamasta) ☺ Tähän mä aina turvaudun kun en jaksa ite kokata: Picnicin salaatti! ☺ Breezeriä, Michael Korsia, Crocsit ja vene samassa kuvassa...

☺ Illan veneilylook kokonaisuudessaan ☺ Matkalla itään! Pysähdeltiin aika ahkerasti ja tässä vaiheessa oltiin keskellä ei mitään. Tai no, keskellä peltoja ja latoja..
☺ Opin juomaan energiajuomaa (vaan tätä makua) ja sen voimalla yritin jaksaa juhannuksen jälkeisen maanantain :D

☺ Suomenlinnassa Katjan kanssa, odoteltiin lautan lähtemistä ja jutskailtiin siinä auringonpaahteessa!
☺ Eilen oli leffailta. 8€ edestä karkkia ja vuokrattiin Vehicle 19..... Koko leffassa ei kuvattu mitään muuta kun yhtä miestä ajamassa autoa, oli kyllä taas erittäin hyvä leffavalinta :D

  ☺ Perjantaina käytiin Lauran synttäreillä, josta jatkettiin hyvien tarjoilujen jälkeen alakertaan Summer Heatiin. ☺ Vähän uusia koruja.. Mun tekis mieli ostella vaan koko ajan uusia juttuja tuleville festareille, en malta odottaa!!
☺ Vielä muutama kuva sieltä Summer Heatin puolelta, viihdyttiin enimmäkseen terassilla paremman fiiliksen, musiikin ja sään takia. Lähettiin ihan hyvissä ajoin jo pois, mutta oli taas ihan huippu ilta :)

Likes

Comments

Anonyymi
,
mistä toi sweets kuppi on ? (:
Anonyymi
,
Oon tykänny sun blogistas, mut mua on ruvennut ärsyttämään, kun laitat usein samoja kuvia uudestaan... Esim. tuo juhannusmökkipöytäkuva on nähty jo muutamaan kertaan. Eihän siinä, on sulla hienoja kuvia.. 😊 Toivon, että otat tämän "rakentavana" kommenttina. Kesän jatkoja!
Ottilia,
Noi korut on niin söpöjä! 😊

☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡
www.blogger.com/profile/005790004631649357
Joanna,
Mistä noi korut peräsin?:)
www.blogger.com/profile/155163894221866643
Anonyymi
,
Millon tulee jonin ja samun video vastauksiin jatkoa?
Anna,
Onpas sulla ja Marialla iso pituusero! Tai jotenkaan ei oo hahmottanut aikasemmin 😃 kauniita ootte silti molemmat <3
www.blogger.com/profile/025742488864539667
Anonyymi
,
Niin söpöjä koruja, mistä olet hankkinut? 😊
Minni,
Sulla on aina niin kauniita kuvia:)
www.blogger.com/profile/108447023136247528
Anonyymi
,
mistä noi sun mustat sandaalit on? oon yrittäny ettiä ton mallisia, mut tuloksetta... 😃
Anonyymi
,
hei mistä toi " bronx " paita on ? aivan ihana 😊