What I've been up to

Lifestyle

1. Aloitin viime viikon perjantaina tällaisen vähän kevyemmän detox kuurin; teatoxin! 14 päivän kuuri sisältää joka päivälle aamuteen ja joka toiselle päivälle puhdistavan iltateen. Toivon tältä lähinnä just sellaista puhdistavaa vaikutusta ja hyvää oloa, painonpudotus ei oo tässä nyt se määränpää. Teen parin viikon päästä tästä ihan oman postauksenkin, mielenkiinnolla odotan kyllä itsekin tuloksia!

2. Tein Dreamdays sovelluksella tällaisia laskureita mm. kesäkuun alkamiseen, vielä pari päivää jäljellä.. Löysin sen jälkeen netistä tosi inspiroivan lainauksen, joka ainakin mun pitäis yrittää pitää mielessä ton kesän odottamisen kohdalla:
Stop waiting for Friday, for summer, for a man to fall in love with you. Happiness is achieved when you stop waiting for it and make the most of the moment you're in now.

3. Maanantai-aamun pommiin nukkuminen johdatti mut opiskelun sijasta salille, ohjelmassa oli vatsatreeniä mm. kahvakuulan avulla. Lopuks tein kerrankin kunnon venyttelyt oikein ajatuksen kanssa, muistaisinpa (eli jaksaisinpa) tehdä tätä useammin.. Mulla on aina jotenki niin turhautunu olo jos oon "tekemättä mitään", ehkä se yhdessä asennossa pysyminen tuntuu sen takia niin tylsältä. Myönnetään, kyllä mä maanantainakin eksyin pari kertaa sinne instagramiin kesken venytyksien...

4. Lauantai-iltaa viettämässä Jeminan kanssa! Kuus tuntia meni ihan kevyesti jutellessa kaikesta maan ja taivaan väliltä, jonka jälkeen kiltisti kotiin nukkumaan. Ihana ilta, saatiin jopa ilmaiset popparit!


5. Vaikka sitä kesää ei saanukkaan nyt niin palavasti odottaa, niin täytyy kyllä sanoa et siirtyisin pian ihan mielelläni neuleista kevätpaitoihin.. Tää koralli ihanuus on Bikbokista, vielä tarvittais se rusketus!

6. Jatkoa lauantai-illalle.. Käytiin espanjalaisessa ravintolassa Sevillassa tapaksilla ja viinillä, tää on kyllä ehdottomasti yks mun lemppari ravintoloista. Tunnelma kohdallaan ja ruoka on niin hyvää, etenkin tollasta tapas lajitelmaa suosittelen kaikille vähän pienempään nälkään. Äidin kanssa ollaan myös käyty täällä tosi monta onnistunutta iltaa viettämässä, toivottavasti päästään pian uudelleen!


7-8. Ystävänpäivän shoppailukierros ja ekassa kuvassa Zaran miesten osasto.. Mun "otettaisko vähän kuvia" idean jälkeen Joni häippäs jonnekkin ja kuvauksen uhriks joutuikin vaan Samu :D


9. Sunnuntai selfie. Kokeisiin lukemisen lomassa ehtii aina ottaa vähän kuvia, mikäs sen parempi tekosyy keskeyttää yritys-oikeuden pänttääminen..

10. Treenit tehty ja kotiinlähdön aika! Myös bussia odotellessa toi kamera aukeaa melko usein, treenin jälkeen vaan toi puhelin mielellään tohon naaman eteen ja pipo tiukasti päähän..


11-12. Tunnelmia ystävänpäivältä <3 Ajattelin tehdä tänä viikonloppuna protskupannareita uudelleen, jos vaikka sunnuntaille sais jonkun pienimuotoisen brunssin väsättyä. Oon ollu nyt jotenkin niin kiinni koulussa ja muissa arjen askareissa, että tää loppuviikko menee nyt ihan vaan rennosti ottaen! Tänään sain tehtyä kokeet pois alta, ihanaa nyt voi taas keskittyä vähän paremmin tähän bloggailuun.


13. Vuosi 2011 ja takana Dubain ihanat hiekkamaisemat! Mun kaveri Anna tuli just omalta Dubain matkaltaan, joten oli itsekin pakko lähteä pienelle mielikuvitusmatkalle näiden vanhojen kuvien avulla..

14. Välipalana ananas-mango-appelsiini smoothieta ja päällä mysliä, banaania sekä raastettua appelsiininkuorta. HERKKUA!!!


15. Kolmen tunnin kirjoittamisen jälkeen (kiitos englannin essee) sanakirja vaihtui SHAPE lehteen, josta tulikin ihan mun uus lemppari lehti. Tosi inspiroivia juttuja varustettuna hyvillä kuvilla, kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa!

16. Testissä PT:n vetämä 20 minuutin HIIT-treeni, oli kyllä nopeaa ja tehokasta. Pyöräilyn jälkeen vielä hetki salin puolella ja sit yhdessä syömään, ruoka maistuu kyllä niiiin hyvältä treenin jälkeen :)

NYT laitan kameran laturiin, nimittäin huomisesta on tulossa oikein kuvaustäyteinen päivä! Heti aamusta suuntaan Kämp Spa:n tiloihin kauneus- ja hyvinvointiaamuun, oi vitsi en malta odottaa!! Toivottavasti teilläkin on rentouttava torstai, palataan pian <3

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
ÖÖh memphisissä saa aina jokainen asiakas ilmaiset popparit
Anonyymi
Anonyymi,
ootko oikeesti noin kateellinen johannalle, kun väität jotain tuollasta? 😃 oot ite varmaan jonkinlainen sohvaperuna, joka yrittää arvostella toisen salitreenejä niin hyvin ja että tietäisitkin muka jotain treenaamisesta! huhhuh minkälaisia ihmisiä oikein on 😃
Write a comment...
IP: 82.99.3.229