Well hello spring flow

Viime viikot ovat menneet ikään kuin jatkuvassa flow-tilassa, olo on ollut inspiroituneempi ja energisempi kuin pitkään aikaan. Kevät, valoisat päivät ja talvihorroksesta heränneet ihmiset - voi vitsi, että fiilaan teitä ihan täysillä!

Tekee mieli joogata, ulkoilla ja joogata vähän lisää, syödä hyvin, liikkua metsässä, inspiroitua uusista ihmisistä ja mennä bongailemaan harmauden jälkeisiä sateenkaaria. Kaikki soittolistan biisit kuulostavat hyviltä ja nukuttaa niin mielettömän hyvin. Saatan inspiroitua autossa tai aamulla heti herättyäni ja kirjoittaa kännyk��n muistioon seuraavan tekstin yhdeltä istumalta. Olo on jotenkin paljon vastaanottavaisempi ja avoimempi kuin esimerkiksi talvisaikaan, jolloin yleensä nautin enemmänkin vain kynttilöistä, omasta kodista ja peiton alla hengailemisesta. Taas sitä taidetaan päästä todistamaan, että valo tekee ihmeitä ihmiselle, vaikkei siitä pimeydestä mitenkään tietoisesti kärsisikään!

Tänään luvassa pannukakkubrunssia isolla bloggaajaporukalla, pakollista kropan kehonhuoltoa (kiitos eilisen raakakakun ja sen jälkeisen energiapuuskan, taisin treenata kolme kertaa) ja niitä hitsin matematiikan oppimistehtäviä. Viimeisiä viedään, viimeisiä viedään - aurinkoa ja ihania juttuja kaikkien teidänkin päivään!

These past few weeks has gone by with an amazing flow, I've felt really inspired and energetic. I'm feeling this Spring, lighter days and happier people so badly, that I'd just like to do yoga, workout outdoors, do more yoga, meet inspiring people and see the rainbows after the rain. I've been sleeping very well and noticing that I'm having a huge writing flow going on as well. And I bet all of this is because of this time of the year, even though I'm usually not suffering from the gloomy days either. It's just a fact, that light and sun brings positive energy into our lives! Speaking of which, I'm going to start this day with a pancake brunch and my blogger fellows and spending the rest of the day taking care of my body (and some school assignments as well). Hope you're having a tons of sun and happiness in your day as well!

Likes

Comments

Sofia,
Oot kyllä aina niin ihanan positiivinen 😊!
sofia-emilia.blogspot.fi
katsku,
Mä tuun ryöstää noi kakut sulta <3<3 (villinä veikkauksena tosin, että ovat jo päässeet parempiin suihin?)
www.keepongrowing-kk.blogspot.fi
Johanna
,
Voi kiitos ihana
Johanna
,
Voi kuule tuhottuja jo ajat sitten xD
Johanna
,
Kiitti!
Johanna
,
Zarasta, ostin viime vuoden puolella joten ei varmaan =(
Johanna
,
Bloglovinin kautta jos lukee, niin postauksen näkee suoraan sitä klikkaamalla 😊