Weekend

   Perjantaina olin käymässä L`oréal Parisin studiolla hiusvärikoulutuksessa, josta tulee vähän myöhemmin parempaa postausta. Mun hiuksiin ei tällä kertaa koskettu, vaikka tohon kampaamon tuoliin istahdinkin :)

Muuten otettiin vaan ihan rauhassa, kateltiin telkkaria, leffoja ja chillailtiin kotivaatteissa. Avasin just mun kalenterin tän viikon kohdalta ja järkytyin - jopa päivälle mielettömästi tekemistä! Niin ja kalenterista puheen ollen, arvonnan voittajalle on lähetetty s-postia :)

Lauantai-iltana syötiin iiihana illallinen ja keilattiin xboxilla varmaan johonkin yö kolmeen :D


Jälkkäriks tehtiin (tai siis Joni teki ja mä luin ohjeita) hunaja-vanilija marinoitua ananasta ja mangoa vanilijajätskin kanssa ♥ way too good!

Ja uus nahkatakki lähti ihan kunnolla käyttöön, summer is gettin' closer!!!
Pikapostaus tällä kertaa joten palaillaan pian vähän paremmin - kivaa maanantaita kaikille :)

Likes

Comments

Anonyymi
,
älkää ny kaikki jaksako mutkuttaa tähän samaan juttuu xD
Anonyymi
,
Moikka! Oon menossa viettämään ensi kuussa koko suvun voimin mummini seitsemänkymppisiä laivalle, oisko sulla linkata mitään kivoja asukokonaisuuksia/mekkoja? 😊
Anonyymi
,
Mistä toi ekan kuvan paita on ? 😊 Oot niin kaunis <3
Anonyymi
,
tossa tokassa kuvassa, onko sun kaikki hiukset tos ees?? vai onko takanakin hiuksia?? vähän outo kysymys mut ihmettelen kuinka paksu tukka sul oikeesti on! 😊 ja muutenki muissakin kuvissa laitatko kaikki sun hiukset tollai eteen ettei selkäpuolelle jää mitään?..joo oon outo ku kysyn..:D But I just love your HAIR! <3 Oot girl jotain niin täydellistä<3 😊 T: vihreänä kateudesta :]
Johanna,
Kiitos kun ilmotit, noita on kuitenkn toooosi paljon instagramissa niin en jaksa enää puuttua noihin ollenkaan 😟 Mutta thanks <3!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Höööööööööööh!!:( Mullaki on ollu joidenki blogejen kohdalla tolleen! Don't know why 😟
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Iiiiks! Ei mulla tässä nyt heti saatavilla mitään ole, pitäis mennä etsimään ja kello alkaa olla 1 yöllä joten kohta taitaa pitää sammuttaa kone x) Suosittelen mennä kattomaan asukokonaisuuksia we<3it:istä tai lookbookista, sieltä löytyy aina tosi paljon inspiroivia asuja! Ja laajoja mekkovalikoimia löytyy eesimerkiksi Nellyn ja Topshopin sivuilta 😊 toivottavasti autto ees vähän, ihania juhlia teille!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Hmmm en kyllä yhtään muista xD Suurin osa kyllä on edessä, saattaa takana olla pieni osio tosta oikeelta puolelta 😃 Ja yleensä laitan kaikki eteen tai sitten tai toisen puolen taakse xD hahah.. tai sit vedän kaikki hiukset tavallaan vasemmalle puolelle! Oi kiitos<3
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Vau oot tosi kaunis! <3 😊 mitä teet työkses?:)ootko malli?
sun kantsis tehä jotai malli-töitä ja menestyisit varmaa;)
ja sul on ihanat hiukset! 😃