Wearing Jack Daniels

Terkkuja Tukholman kaduilta! Meidän lauantainen shoppausreissu päätyi taas tällaselle ihanalle sivukadulle. Oli ihana vaan kävellä eteenpäin ja pistäytyä sitten jossain uudessa kivassa kaupassa, kun sellainen sattui tulemaan vastaan. Ihan erilaista kun ostoskeskuksissa shoppailu! Kävelyn takia tottakai mukavat vaatteet oli pakolliset, converset jalkaan ja hiukset pois silmiltä :)

 Shorts Sheinside * / Top Ohio / Shoes Converse / Bag H&M / Watch Michael Kors *yhteistyö 


Käytiin välillä hakemassa vähän energiaa sieltä Juiceverketistä, mistä jo edellisessä postauksessa mainitsinkin.  Sieltä sai kaikenlaisia terveysjuomia smoothieista shotteihin (jotka oli ihan alkoholittomia kuitenkin).. Mun teki mieli jotain raikasta, joten päädyin Mexican breakfast nimiseen mehuun; ananasta, omenaa, limeä ja agavea. Omenat ja muut tuoreet hedelmät meni kokonaisena tehosekoittimeen ja sieltä sit tuli vasta tehty juoma eri raaka-aineilla koristeltuna. Jos tollanen olis Suomessa, kävisin siellä varmaan joka päivä!!
Vikassa kuvassa viimeinen ilta laivalla, aika upeet valot Siljalla aina iltaisin.. Meidän hytti tais olla just joku noista kuvassa näkyvistä ikkunoista, pääsispä takaisin ♥

Likes

Comments

jjenny,
Oletpas kaunis:) Pakko oli tulla kysymään että mikä kamera sulla on? ja anteeks oon laiska en jaksanu ehtiä sitä tietoo mistään täältä..
www.blogger.com/profile/028993063191311467
Anonyymi
,
wow <3
titski,
KriS,
http://www.facebook.com/TheKristyle
tuolta niitä saa
www.blogger.com/profile/160035085803407180
Linda Maria,
ihana asu:) sul on tosi kauniit/ naiselliset jalat , mitkä toi rusketus kruuna:*
www.blogger.com/profile/033807940617331784
Anonyymi
,
minkä kokosena otit nuo shortsit?
Katarina Emilia,
Mutta naurettavaan hintaan. Oli pakko kattoa ja 26 euroa !!! saan tollasen ihan mistä vaan halvemmalla, jopa torin ryöstäjiltä. Ebaystä saa todella edullisesti 😊
www.blogger.com/profile/163666177096015378
Anonyymi
,
mauton... todella mauton! en oo muutenkaa ikinä ymmärtäny koko jack daniels -paitojen fanitusta, mutta nyt vielä ku kaikilla akoilla on tollanen nii nyt ymmärrän vielä vähemmän. miks kukaan haluais olla viskimainospaita päällä?
m91
Anonyymi
,
sun hiukset on upeet! käytkö kampaajalla säännöllisesti vai miten ne pysyy noin hyväkuntoisena ja pitkinä?:)
Anonyymi
,
daniiels 😃 monilla huomannu olevan toi virhe nois paidois..