Want to buy my clothes via phone?

Lifestyle, Outfits

Yhteistyössä Zadaa.

Jihuu, tällaista sovellusta ollaankin jo odoteltu! En ole nimittäin koskaan ollut kirpputorien suurin ystävä, eikä perinteinen blogikirppiskään ole jostain syystä tuntunut minulle luontevalta. Älypuhelimien uusi muotipalvelu Zadaa herätti siis mielenkiintoni välittömästi - kyseessä kun ei ole kirpputori, vaan ikään kuin samanhenkisten pukeutujien kohtaamispaikka. Laadukkaat vaatteet löytävät näin ollen varsin helposti uuteen kotiin, kun sovellus yhdistää automaattisesti samankokoiset ja -henkiset pukeutujat sekä hoitaa käytännössä kaiken rahansiirrosta chattailumahdollisuuksiin. Perinteistä kirpparimeininkiäkään ei ole, eli jokainen voi valita tuotteisiinsa haluamansa hinnan ja säästyä näin tinkimiseltä sekä ylimääräiseltä säädöltä. Vaivalloisen oloista kirpputoriruljanssia kammonneena voin nyt hihkaista aidosta ilosta; vihdoin on keksitty tapa, jolla voi myydä tuotteita suoraan vaatekaapista toiseen! Tein siis luonnollisesti itsekin tilin ja laitoin tuotteitani myyntiin, muunmuassa yllä olevia vaatteita sekä asusteita löytyy nyt nimellä Johanna T. Lisää tuotteita tulee päivittymään feedilleni jatkuvasti, eli mikäli olet kiinnostunut ja suhteellisen saman kokoinen kanssani, kannattaa tehdä pieni visiitti App Storeen tai GooglePlayhin! Tuotteet ovat siis ostettavissa vain ja ainoastaan Zadaan kautta, koska kuten sanottu - yksinkertaisuus kunniaan ;) Shoppailemaan pääset siis rekisteröitymällä ja täyttämällä perustietosi (mm. pituus, vartalon malli, vaatekoko jne), joiden avulla palvelu etsii sinulle sopivia tuotteita. Mikäli olet siis vaatekaksoseni, pääset näihin tuotteisiin halutessasi heti etusivulta!
Jos taas haluatte kokeilla itsekin myymistä ja saada tuotteistanne mahdollisimman edustavia kuvia, suosittelen kurkkaamaan Zadaan nettisivut ja etenkin tämän heidän hakemuslomakkeen ammattilaiskuvaajaa varten. Mikäli keksit tarpeeksi painavan syyn miksi juuri sinun kotiisi tulisi pystyttää pieni studio, voit voittaa naiskuvaajan kuvaamaan tuotteet puolestasi. Siis ihan totta, aivan kun tämä ei olisi ollut jo tarpeeksi kätevää ;) Hyvällä kameralla ja laadukkailla kuvilla on kuitenkin todella paljon painoarvoa itse myyntitilanteessa, joten kannattaa harkita tätäkin vaihtoehtoa! Minä taidan taas lipua alavarastoon käyttämättä jääneiden juttujen pariin ja kehitellä teille jotakin kivaa sovelluksen puolelle, toivottavasti nähdään ja chattaillaan pian siellä! :) Unfortunately this app is available only in Finland, but if you live here, just download it from App Store or GooglePlay!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Kyllä siellä näkee muitakin kun vain täsmälleen saman kokoisia ihmisiä 😊 Noita mun tuotteita löytyy lähes jokaisen etusivulta tällä hetkellä, kannattaa siis käydä kurkkaamassa!
Johanna
Johanna,
Joo valitettavasti ei 😟
Write a comment...
IP: 82.99.3.229