Vuoden visuaalisin?

Ilokseni saan ilmoittaa, että olen ehdolla vuoden visuaalisimmaksi bloggaajaksi! Inspiration Blog Awards on tosiaan taas täällä ja pääsin tänä vuonna edustamaan jopa itselleni tärkeintä kategoriaa. Tämän takia olenkin aivan erityisen iloinen ehdokkuudestani - mahtavaa kuulla, että asia johon pyrin panostamaan eniten, välittynee myös tekemästäni työstä!

I'm happy to say that I'm nominated for the best visual blog of the year! Inspiration Blog Awards is here again and I'm actually representing my favorite category. That's why I'm even more excited about my nominee - it's amazing to hear that people notice something that I've always tried to focus on!

"Kenellä on upeimmat kuvat, vaikuttavimmat videot tai vaikka huikean hieno brändi? Tällä vaikuttajalla on visuaaliset palaset kohdallaan ja vahva yhtenäinen look kaikissa kanavissa. Vuoden visuaalisin -kategorian voittaja on varsinainen visualistivelho!" Mikäli siis koet kuvauksen sopivan tämän neitokaisen some-meininkiin, äänestä täällä 12.4. mennessä. Löydät minut ja pinkin takkini joko hakusanalla tai Visuaalisin - napin alta!

Ja niin, iso kiitos teille, kun ehdotitte blogini mukaan. Kiitos jos äänestätte ja no, kiitos kun olette. Virtuaalinen hali, rutistus ja jättimäinen kakkupala teille kaikille!! Tästä on hyvä aloittaa uusi päivä!

In case you think that I'd fill in the shoes of the most visual blogger, you can vote me here until 12.4. You'll find me and my pink coat with the keyword or below 'Visuaalisin' - button! And hey, thanks for making this happen and just being there. I'm sending you a virtual hug, squeeze and a huge piece of cake!! Have the best day!

Likes

Comments

Roosa
,
Äänestin sua ehdottomasti:) Oisit niin palkintos ansainnut, sillä onhan sun kuvat älyttömän upeita aina! <3
Gabriela,
Hope that i did it right by clicking the Aanesta button☺ Love your blog, u must win!!!♥
anetagabriela.blogspot.cz
Johanna
,
You are the sweetest! I'm sure it's fine, Äänestä button was exactly correct! 😊 Thank you girl!
Johanna
,
Voi kiitos, ihania sanoja!
Johanna
,
Ihanasti sanottu! Kiitos Roosa 😊
Johanna
,
Kiitos Marita 😊 Heh, mitäs pienistä, tausta on kyllä mitä upein!
Johanna
,
Thank you Carian, I really appreciate it!
Johanna
,
Voii ihana MiniH! Kiitos 😊 Visuaalisin-kategoriasta olin itsekin otetuin! Kiitos ihanista sanoistasi!!
Johanna
,
Kiitos M, arvostan!
Miia - Sweet Bites,
Onnea ehdokkuudesta! Aivan ihanaa, käyn äänestämässä sinua ♥ Esteetikkona itsellekkin kuvat on ihan huippu tärkeitä, ja usein tulen blogiisi vain kurkkimaan kauniita kuvia. 😊
m-sweetbites.blogspot.fi/