Valentine's Day

Lifestyle
Heippa hei ja ihanaa ystävänpäivää (näin päivän myöhässä) kaikille jotka tätä lukee <3 Miten teidän rakkauspäivä sujui?  Mun aamu alkoi tosi rennosti; nautittiin Jonin kanssa astetta terveellisempiä pannukakkuja sängyssä ja juotiin appelsiinimehua skumppalaseista. Vähän luksusta perjantai-aamuun! Siellä puhtaiden lakanoiden keskellä ois voinu makoilla vaikka iltapäivään asti, mutta mun oli kiiruhdettava jo ennen 12 Loréalin studiolle erääseen blogitapahtumaan. Ihana aamu kaiken kaikkiaan!

Loréalilta siirryin suoraan Café Engeliin Katjaa moikkaamaan, tää on kyllä ehdottomasti mun lemppari kahvila. Ikkunasta näkyy suoraan Tuomiokirkko, kaikki tarjoilut on aina ollu ihan suussasulavia, eikä tossa pöytiintarjoilussakaan mitään valittamista ole :D Hyvää seuraa, croisantit ja rooibos teetä, se oli meidän ystävänpäivän menu!


Eikä ystävänpäivää ilman suklaata.. Sain Katjalta Godivan sydänrasian, mitä itse asiassa ihailin jo jouluna. Godiva ei kyllä pettäny tälläkään kertaa, nam mitä herkkua!!
Aika ruokapainotteisia kuvia tällä kertaa, mutta kerran vuodessahan se ystävänpäivä vaan on, heh.. Oli kyllä ihana tehdä postausta pitkästä aikaa kunnon kameralla otetuilla kuvilla, viime aikoina lähes kaikki on tullu ikuistettua vaan kännykkään. Tänään ois tarkoitus vähän juhlistaa eilistä Jeminan kanssa, saa nähdä mitä keksitään! 
Ihanaa viikonloppua kaikille, muistakaa läheisiä ja nauttikaa :)

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Terveystieto, enkku , ruotsi ja äikkä 😊 ja ylimääräsenä psykologia.www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
Anonyymi,
Hei kuinka sä oot saanut tohon sun Iphone 5s näkyviin ton akun prosenttimäärän? Ei mulla vaan oo sellasta 😟 😃
Write a comment...
IP: 82.99.3.229