Vacation ahead

Lifestyle, Travel
Tajusin näiden muutaman ankean sadepäivän aikana, että suurin syy tähän syysintoiluuni taisikin olla edessä häämöttävä maisemanvaihtomme. Olen tässä nyt vuoden sisällä käynyt lähinnä vain kaupunki/työmatkoilla, joten sinistä vettä, uima-altaita ja palmuja on kieltämättä vähän jo kaipailtu. Laatuaikaa äidin kanssa unohtamattakaan! Meillä on aina niin hauskaa yhdessä, että vuosittainen äiti-tytär reissumme on ehdottomasti joka syksyn varsinainen kohokohta. Olemme kaikin puolin niin samanlaisia, että matkustelu samojen kiinnostuksen kohteiden, ruokailujen ja huumorin takia on aina yhtä mutkatonta. Innostus se kun vain kasvoi tässä viime vuoden reissukuvia selaillessa, pitääkö tosiaan odottaa vielä kaksi viikkoa?

After these last couple of rainy days I realized why I got so excited about September in the first place. Because of our upcoming trip, of course. I've been doing only some business city breaks during the last year and I'd be lying if I said I don't miss that turquoise sea, pools and palms. Not to mention the quality time with my mom! We're seriously like peas and carrots and traveling together is always so easy because of the same interests, sense of taste and our inside jokes. My travel fever only got worse while browsing these pictures from last year, do I really need to wait for a two weeks?

Vuoden viimeisiä auringonsäteitä lähdetään siis katsomaan Espanjaan, Mallorcan Cala Mayorille jos tarkkoja ollaan. Molemmat meistä on ensikertalaisia kyseisessä paikassa ja maassa ylipäätänsäkin, mutta hotellimme sijaitsee rannalla ja muutaman kilometrin päässä Mallorcan pääkaupungista Palmasta. Nyt heitänkin pallon sinne ruudun toiselle puolelle, löytyisikö sieltä ketään Mallorca-konkaria? Meillä on tosiaan vain hotelli ja sen ranta tutkittuna, joten kaikki vinkit Palman hyvistä ravintoloista, shoppailupaikoista, aktiviteeteistä ja nähtävyyksistä ovat oikein lämpimästi tervetulleita. Lähtö olisi siis tasan kahden viikon päästä ja täälläkin ollaan nyt jo vähän heräilty suunnittelemaan ja miettimään, että mitäpä sitä sen auringonpalvomisen lisäksi puuhailisi ;)

We're going to see the last sunbeams of the year to Spain, Mallorca to be more specific. It's our first time there but what we already know, is that our hotel is by the Cala Mayor beach and the capital city Palma is just around the corner. So, now I'm just going to turn to you guys, is there any Mallorca-experts behind the screen? If you have any suggestions about restaurants, shopping places, activities or pretty places, I'd love to read them. Two more weeks and we're leaving, it would be good to start planning what else we could to than just sunbathe ;)

Likes

Comments

elinamh
elinamh,
Jos kolmas kerta toden sanois, eikä kommentti enää katoais ennen ku painan julkaise.. :'D
Oltiin siis kuukaus sitten Cala Mayorissa, kiva paikka mutta aika pieni. Be Live -ketjun ravintolat Masai ja Pelicano oli hyviä, muuten tarjolla on pitsaa/pastaa. Eli suunnatkaa ainaki iltasin Palmaan, bussi oli helppo! Palmassa hyvä ravintola oli El Neo, tilataan lämpimiä tapaksia pöytään, oli paljon valikoimaa 😊 shoppailua tosiaan Porto Pissä tai Palmastakin löytyy kauppoja, bershkat ym mutta eivät ole ihan "pääkadun" varrella. Costa Palma hotellissa oli hyvä aamiainen! Muutenkin kaikki kyllä toimi 😊 eli ihanaa ja aurinkoista lomaa teille!
www.blogger.com/profile/070878647149144884
Anonyymi
Anonyymi,
Kannattaa käydä festival parkissa! Siellä mm. niken outlettia tms muuta kivaa ja halvalla!! 😊 palmasta joku 20min autolla ja varmasti menee bussejaki sinne suuntaan!
Write a comment...
IP: 82.99.3.229