Tulips & Fine diningHello hello! Sunnuntai oli melkoinen tehopäivä, siivottiin kämppä lattiasta kattoon, tehtiin hyvää ruokaa (Joni teki ja mä siivosin) sekä käytiin kaupasta taas vähän täyttöä meidän jääkaappiin. Kauppareissulta mukaan tarttui pitkästä aikaa myös tulppaanikimppu, voi vitsi noi piristää joka kerta kun astelee olohuoneeseen! Note to self: osta useammin kukkia. Iltapalaksi sain eteeni vielä hunajassa paistettua ananasta ja pannulla pyöräytettyä banaania suklaan kera, kyllä kelpasi :)

Eilen me taas oltiin vähän isommalla porukalla ravintola Groteskissa nauttimassa keittiömestarin kolmen ruokalajin yllätysmenusta, hauska kun ei yhtään tiennyt mitä sieltä seuraavaks eteensä saa. Alkuruoka osottautui parhaaksi keitoksi mitä oon ikinä suuhuni pistänyt, pääruoka sai myös multa positiivisen vastaanoton vaikka en yleensä punasesta lihasta niinkään välitä ja jälkkärikin maistui tosi hyvältä kaikkien näiden jälkeen. Hyvä Grotesk, tänne voi mennä uudestaankin!

Aamut <3 Lemppari puuroa, puhdas koti ja telkkarista lastenohjelmia. Kyllä, vieläkin.. Tänään oli ohjelmassa myös matkalaukun pakkausta ja myöhemmin kolmen painavan laukun roudaamista julkisten kulkuvälineiden kautta junaan. Kamalin ja noloin matka ikinä, sain monia sääliviä katseita ja jopa bussikuski odotti mua ihan kiltisti pienestä myöhästymisestä huolimatta... En siis edelleenkään hallitse tätä pakkaamista, nytkin on enemmän tavaraa kun Dubain matkalla?!

Missäs mä nyt meen? Ikkunasta näkyy ainakin melko luminen metsä, muuta sijaintia mulla ei ookkaan tiedossa :D Määränpäänä on Joensuu ja tässä paikoillaan on nyt istuttu jo pari tuntia, puolet vielä jäljellä! Joni ei töiden takia päässy tällä kertaa mukaan, joten mä oon pitkästä aikaa junassa ja me pitkästä aikaa erossa. Ihana kuitenkin päästä käymään kotona, joulusta onkin jo ihan tarpeeks pitkä aika!
Toi maisemien tuijottelu ei oo ihan se mun juttu, joten taidan käydä jo seuraavan postauksen kimppuun. Mun ympärillä istuu vähän vanhemman puoleisia ihmisiä kirjat kädessä tai kasvot kiinni ikkunoissa, mä oon rakentanu tähän tällasen datauspisteen latureineen kaikkineen :D Tää on sitä ajan hyötykäyttöä hei! 

Likes

Comments

Anonyymi
,
Moikka, huomasin sun instagramissa kuvan jossa oli ne kirjaimet (arvelen, että puiset) ja sana home. Ni mistä tuommosia kirjaimia saa? 😊 On ollu nyt hakusessa pitkän aikaa
Sara,
netflixissä näkyy monia niistä disneyn sarjoista ;D
www.blogger.com/profile/100059686150640746
Anonyymi
,
bloggaajat ovat selvästi keksineet pari uutta englanninkielistä sanaa, note to self 😊
Anonyymi
,
Mitä kulmakynää käytät? 😊
Anonyymi
,
Heippa! Olen lukenut jo pitkään blogiasi, mutta viime aikoina on alkanut ärsyttämään kun postaukset ovat vain kuvia esineistä/tavaroista. Näitä saa katsella sisustuslehdistä ym. Kuvat on tietysti kivoja kun ovat kauniita mutta blogi menee enemmän taidekuvauksen puoleen. Tietysti jos sitä haluat niin sitten. Olisi kiva saada enemmän asukuvia tai ylipäätänsä itse bloggarista kuvia kuin haarukoista tyyliin rivissä kuvia. Muuten visuaalisesti kaunis blogi 😊
Anonyymi
,
Stockmannilta ainakin! 😊
Johanna,
En asu enää missään 😉 Muutin lukion jälkeen pois!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Johanna,