Tuesday thoughts

Lifestyle

Heissan! Viime kerrasta onkin jo yli viikko ja lähiaikoina musta on tuntunut et jokainen postais pitäis aloittaa sanoilla "pahoittelut pienestä postaustauosta". Tammikuussa 19 postausta ja viime kuussa 7 postausta. Mitäs on tapahtunut?
Mun motivaatio kuvaamista ja postaamista kohtaan on tän pienen blogiurani aikana ollu lähes koko ajan ihan huipussaan. Itseni ja blogin kehittämisen myötä oon tullu ehkä vähän liiankin tarkaksi tän blogin suhteen; mitkä kuvat on tarpeeksi kelvollisia ja sopiiko postauksen kuvat nyt täydellisesti toisiinsa. Luonnoksista löytyy kyllä kymmeniä aloitettuja postauksia, mutta niistä ehkä joka kolmas on julkaistu. Blogi kasvaa ja paineet kasvaa sen mukana, enkä halua julkaista yhtään postausta mihin en oo täysin tyytyväinen. Teen asiat mielelläni täysillä tai en ollenkaan, mutta en mä nyt kuitenkaan mitään blogitaukoa oo aloittamassa!
Bloggaamisesta on tullu mielettömän iso osa mua. Toi mun toinen osapuolikin on alkanu huolestua miks mä en oo viime aikoina ottanu kuvaa jokaisesta tapahtumasta ja kannellu kameraa kaikkialla mukana.. Pieni löysääminen tekee välillä ihan hyvää, jaksaa sitten aurinkoisina päivinä innostua onnistuneista kuvista ihan eri tavalla :)

Noh, mitäs mä oon sit puuhaillut tän hiljaiselon aikana? Ajoin autoa pitkästä aikaa ja pelkäsin. Pakenin Katjan kanssa lätkähössötystä Mattolaiturille ja nautin vilttiin kääriytyneenä skumppaa. Addiktoiduin yhteen kännykkäpeliin, mutta näin pelivastaisena en suostu latamaan sitä omaan kännykkään. Sitä pelataan vaan Jonin kännykällä. Ja Jonin sylissä.
Innostuin joogasta ja venyttelystä. Menin tuntemattoman naisen kotiin aamiaiselle, koska sain häneltä aamiaiskutsun. Rakastuin Nopsajalan uuteen biisiin. Hävitin bussikorttini ja löysin sen lopulta meikkipussistani. Tilasin Saboskirtiltä vaatteita ja sain sieltä yllätykseksi satasen tullimaksut kaupanpäälle. Mulle sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, joten eiköhän lopeteta tää listaus tähän.. :D
Tällä hetkellä makaan sängyllä kotivaatteet päällä, oon siivonnu koko kämpän lattiasta kattoon ja lopulta tekemisenpuute ajoi mut tähän koneelle. Hyvä niin, ihanaa kirjoittaa pitkästä aikaa!  Mun bussikortista loppu eilen aika ja Joni on töissä, eli käytännössä oon loukussa täällä. Voisinhan mä lähteä vaikka juoksemaan (sateeseen) tai pyörällä salille, mutta viime treenien tuloksena jokainen lihas huutaa jopa kylkeä kääntäessä. Ansaittu vapaapäivä siis.

Vaikka kuvia ei ookkaan kertynyt nyt niin paljon kameraan, tässäpäs vähän kesäisiä kuvia viime viikoilta! Tänään ois tarkoitus käydä moikkaamassa muutamia bloggaajaystäviä ja sinne nyt ainakin lähtee kamera mukaan. Toivottavasti kaikilla on ollu ihana kesäkuun vaihde, love ya!
PS. Instagram pysyy edelleen ajan tasalla ja mm. tuon terveellisen suklaamoussen ohje löytyy nimimerkiltä @jonnuu.
// Heyall! I haven't been posting so much lately and I just wanted to shed some light on that. Blogging is definitely my biggest passion and I want to create myself as a blogger all the time. Sometimes it feels like I'm too pedantic when it comes to photographing; everything needs to be perfectly matched and I have to be 100% satisfied with my posts. The blog is getting bigger and so are my pressures. Photographing and blogging is a big part of me, so taking a break is not a good idea. I think that I just need to chillax with everything and stop overthinking :D
Anyways, everything is good. I've been enjoying my life and the beginning of the summer and I hope the same for you. You can always check out my instagram @jonnuu, I'm trying to update it more often. That healthy chocolate mousse recipe is on my feed now and you should definitely try it out - love ya!

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Mun mielestä ei tarvii pahoitella postaustauoista mutta ei myöskään kannata tehdä tyhjiä lupauksia postaustahtiin tai postauksiin liittyen. Oikeestaan itse lukijana mua ei ollenkaan kiinnosta että montako postausta sulla on rästissä, mikset oo postannut viikkoon, miks sun bloggaus motivaatio ei oo korkeimmillaan tai mitä ikinä. Syö oikeestaan blogin fiilistä semmoset "selitykset" kun mun mielestä sun ei tartte selitellä. Luen tätä blogia koska tää on inspiroiva, tulipa postauksia sitten joka päivä tai kerran kuussa. Mut se oman bloggaustahdin selittely ja vatvonta on oikeestaan ärsyttävää.

Anonyymi
Anonyymi,
<2
Write a comment...
IP: 82.99.3.229