Thoughts about new beginnings

Tänään ei ole luvassa reseptejä tai treenijuttuja, kuulumisia, syksyn suunnitelmia ja tämän hetken lemppariasua niidenkin sijaan. Eilen valmistelemani terveysjätski banaanista ja maapähkinävoista on edelleen umpijäisenä pakastimessa, sen loppuvalmistelut, maistaminen ja kuvaaminen jäi vähän puolitiehen kipeän oloni takia. Makasin siis käytännössä koko illan sängyssä ja vedin valkosipulikapseleita, inkiväärishotteja ja kuumaa keittoa kaksin käsin Netflixin pyöriessä taustalla. Nämä sotavalmistelut flunssaa vastaan taisivat tepsiä ihan toden teolla, olo tuntuu nimittäin nyt jo paljon paremmalta. Täytyy kuitenkin ottaa vielä tänään ihan rauhassa, ajattelin siis kirjoitella postauksia täältä peiton alta niin kauan, että nälkä saa mut nousemaan jääkaapille. Ja luultavasti vielä sen jälkeenkin. Saa muuten nähdä saako sitä jädeä edes irti koko kulhosta enää, pysykää kanavalla, reseptiä saattaakin tulla vielä lähiaikoina!

Mutta niin. Mun kouluhan ei siis alkanutkaan vielä tällä viikolla. Vaihdoin nyt syksyllä kampusta ja tämä viikko menee lähinnä itse koulun ja kurssivalintojen tutustumiseen, ensi viikolla annetaan todelliset hyvästit lomailulle. Odotan sitä oikeasti todella innolla, tämä loppukesä oli jotenkin niin rentouttava ja piristävä, että sain kaiken haluamani siitä jo irti. Kaipaan nyt uusia ja selkeitä rutiineja, raikkaampia lenkkisäitä, keltaisia lehtiä ja uusia syysvaatteita. En ole ehkä koskaan aikaisemmin ollut valmis luopumaan kesästä, mutta ehkäpä tulevat syksyn tapahtumat houkuttelevat tänä vuonna aikaisempia enemmän. Ja niin, ensi kuun Espanjan reissullakin on varmasti jotain osuutta asiaan, heh.

Vaikka kesä onkin aina niin huoletonta ja ihanaa aikaa, kaipaan toisaalta selkeitä rutiineja niin aikataulutukseen, treeneihin, ruokailuihin kuin töihinkin. Tyypilliset kesäaamuni ovat alkaneet yleensä töillä ja ulkoilulla, mutta loppupäivät ovat menneet ihan omalla painollaan ilman sen kummempia suunnitelmia. Ateriavälit ovat venyneet, kalenterin käyttö unohtunut ja pystyisin jopa laskemaan kuluneet salikerrat kahden käden sormillani. Treenaaminen on siis ollut niin fiilispohjaista lenkkeilyä koko kesän ajan, että sitä syksyisin iskevää sali-inspistä odotellaan täällä jo melkoisen innokkaasti. Jotenkin tällaiselle luontofiilistelijälle kesäiset hölkkälenkit vaan antavat niin paljon enemmän kuin kyykkäyssessiot niissä samoissa sisätiloissa, mitä ehtii katsella vielä edessä olevan puolivuotisen verran. Iso hatunnosto vaan kaikille tunnollisille painonnostajille jotka pystyvät jatkaa harrastustaan vuodenajasta riippumatta, itse taidan olla liian kova auringonpalvoja siihen hommaan!

Luonnollisesti siis elämä on rytmitettävä ensi viikosta lähtien koulun ja töiden mukaan. Treenejä ja postauksia väännetään luultavasti vasta illalla ja aamulenkit vuorostaan saavat jäädä viikonloppuihin tai myöhäisiin aamuihin. Muutama paras ystävänikin tekee parhaillaan muuttoa ihan toisaalle, joten monet viikonpäivät tullaan siis viettämään myös Skypen ja Facebookin äärellä. Kääks. Paljon muutoksia tulossa jälleen kerran näin kesän jälkeen, mutta täällä ainakin ollaan jo täysin valmiina!

Today I'm not going to write about wellness even though it's Wednesday, I'm feeling a bit under the weather and my healthy ice-cream I was supposed to share with you, is now deep-frozen 'cause I didn't have the energy to finish it yesterday. I'll post about it later, if I just get it out from the container, haha. Anyway, my school didn't start just yet after all. This week is all about getting to know to the school and I'll officially end my vacation on next Monday. I'm kind of excited about that, I can't wait for getting regular routines, fresh jogging weathers, yellow leaves and new clothes. Even though summer is the most easygoing time of year, I need some scheduling in my life. I like to maintain my regular eating habits, workout at the same time every day and keep my calendar up to date. I've been enjoying this summer like 100%, letting go of the stress and everything, so I'm definitely ready for the school, gym sessions and new things. Few of my best friends are moving as well so there's some kind of new beginnings ahead, I need to start using Skype, that's for sure haha. Well, I just wanted to tell you a bit about my plans and feelings about this Fall, I honestly couldn't be more excited or prepared!

Shirt Monki (gifted)
Red shirt Mango
Shorts Gina Tricot
Shoes Defshop (gifted)
Watch Michael Kors

Likes

Comments

Johanna,
Nimenomaan siis ulkona olen treenannut ja lenkkeillyt, mutta salitreeni on jäänyt vähäiselle 😃
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Miten sulla on noin käynyt että jalat ihan superruskeet ja kädet ja naama paljo vaaleempia? : O : )
Johanna,
Sen kun tietäisi, jalat ruskettuu aina ihan super nopeasti, yläkroppa lähinnä kärähtää jos ei aurinkorasvaa muista laittaa 😊 Varmaan sekin vaikuttaa, että käytän isompia kertoimia nimenomaan rintakehässä jne!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Kuinka monta kertaa viikossa oot töissä ja pidätkö töissä ollenkaan ruokataukoja? 😊
Anonyymi
,
Ihan huipun väriset ja muutenkin ihanat noi sun hiukset <3 Ja kiva outfit muutenkin ! 😊
Anonyymi
,
Oot kyllä ruskettunu hyvin 😊 😊
Marianne,
Upeat kuvat! Ja toivottavasti flunssa menee nopeesti ohi 😊

Picture Me
www.blogger.com/profile/140966004767798203
Pinja,
Mulla on myös jotenkin tosi hyvä fiilis tästä syksystä! Paljon uutta ja jännää luvassa, en malta odottaa! 😊
www.blogger.com/profile/140226776086791213
Anonyymi
,
Saako udella mitä opiskelet? 😊 hurjasti tsemppiä sulle syksyyn!
Anonyymi
,
mulla on aina ihan jäätävä ero kasvojen ja etenkin jalkojen rusketuksessa, jalat muuttuu heti pavuiksi ja naama on kalmankalpea vielä loppukesästäkin 😃