This year...

Time for resolutions!

thisyears2@johannaturpeinen

Huono tapa, jonka haluan rikkoa: elän matkalaukkuelämää, vaikka olisinkin kotona. Olen surkea purkamaan matkalaukkujani heti ja osa kosmetiikastanikin on aina nesteille tarkoitetussa muovipussissa…

Paikat, jonne haluan matkustaa: Pian Lontooseen ja Balille - nämä lennot on jo hankittu alkuvuodeksi. Lappi hiihtolomien aikaan on melko todennäköinen ja ollaan myös alustavasti puhuttu Eurooppa-rundista sekä Dubaista.

My worst habit I need to break: I tend to live a suitcase live, even if I'm home. I'm the worst unpacker and I usually keep some of my cosmetics in the plastic bag (you know - for liquids) on a daily basis.

Places I want to see: I'm traveling to London and Bali soon - I've already bought flights. I'm pretty sure we're going to Lapland later this winter and we're also thinking about some kind of Europe round and Dubai.

thisyears9@johannaturpeinen

Projekti, jonka haluan päätökseen: Uuden vuoden ja sivujen valmistumisen myötä isommat projektit ovat vasta aluillaan! Ja hyvä niin - parasta on aloittaa vuosi uusien haasteiden tiimoilta.

Asia, jossa haluan olla parempi: Spontaanius.

Homma, jonka parissa haluan viettää enemmän aikaa: Kotijuttujen. Etenkin loppuvuosi oli sen verran kiireinen, että kotityöt, sisustaminen ja varsinkin uuden asunnon etsiminen jäi ihan kakkoseksi tässä taloudessa.

Project I want to finish: Thanks to new year and my page, I feel like my biggest projects are in the beginning now. Which is definitely a good thing - new year with new challenges is a must.

Something I'd like to be better at: To be more spontaneous.

I want to spend more time with: housework. The end of my year was so hectic that I didn't really had a chance to focus on our home or its' decoration, let alone our apartment hunting.

thisyears8@johannaturpeinen

Kirja, jonka haluan lukea: Odotan Maaret Kallion Lujasti Lempeä -työkirjaa, mikä antaa oppeja jokaiselle 12 kuukaudelle.

Ruoka, jota haluan kokeilla: Indonesialainen! Freesin baliruoan lisäksi tiedän jo rakastavani ihan perinteistä indonesialaista keittiötä, kuten thaikkuruokaakin.

Book I need to read: I'm waiting for a Finnish self-help worksheet, which has tips for all of the 12 months.

Food I want to try: Indonesian! In addition to fresh Bali food, I'm positive that I'll be in love with indonesian kitchen. Just like thai food.

thisyears1@johannaturpeinen

Coat Ted Baker / Jeans BikBok / Scarf Peak Performance / Gloves UGG

Arjen rutiini, johon toivon muutosta: Pieni kontrasti arjen ja viikonlopun/juhlan välille voisi tehdä terää, koska teen konehommia käytännössä ympäri viikon. Teinkin jo itse asiassa tänään pöytävarauksen Farangiin ja ostin myös lentoliput ystävänpäivän varalle!

Piirre, jota haluan itsessäni vahvistaa: Luonnollisuus ja tietynlainen yksinkertaisuus - minimalistisuus inspiroi juuri nyt niin valokuvauksessa, kuin elämässä ylipäätäänkin.

Teema, jota toivon vuodelle 2018: Unelmientäyteisyys ehdottomasti, täällä käy Pinterestin visualisointi jo kuumana!

Routine I'd like to break: A little contrast between my everyday life and weekend/celebration wouldn't hurt, since I'm on the computer basically an entire week. Although I just made a table reservation for the next week and booked flights for Valentine's Day - so it's a start!

Personal quality I want to strengthen: Naturalness and simplicity - I'm inspired by minimalistic photography and lifestyle at the moment.

Theme that I want for my 2018: That it's full of dreams, I wish - I'm currently working on my vision board on Pinterest!

Likes

Comments

NellaTornroos
NellaTornroos,
Mulla ihan sama lupaus noihin arjen rutiineihin 😃 Kovasti yritän saada erotettua työn ja vapaa-ajan, jotta molempiin osais sit oikeesti keskittyä sillä hetkellä sen 100%. Tsemppiä molemmille! 😃 <3
nouw.com/nellatornroos
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Heeei noniin!! Tehdään tilannekatsaus kun ens kerralla nähdään 😉<3
nouw.com/johannaturpeinen
ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Hahahaa ollaan niin samiksia 🙈 mäkään en koskaan purkaa matkalaukkua vaan siinä menee useimmiten monta päivää. Ja huomenna lähden jo Lontooseen 😻 Löysin muuten ihan super makeita kahviloita mihin ollaan nyt nenossa! Pitää muuten catch uppaa vaik ens viikolla jos ollaan molemmat maisemissa?
nouw.com/essiesophie
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Eikä!! 😃 Hahah! Iiiiiihanaa reissua, kerro parhaat kahvilauutuudet kun palaatte! <3
nouw.com/johannaturpeinen
Mia
,
Samoja juttuja täälläkin! Koska lähdössä Balille ja Lontooseen? Kuulostaa ihanalta <3 Täälläkin varattuna lennot Prahaan ja Köpikseen, kiva kunon jotain mitä odottaa kiireisen arjen keskellä 😊
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Toi on parasta, kun kiikarissa on jotakin super hauskaa 😊 Suuntaan itse helmikuun alussa sinne Lontooseen ja maaliskuun puolella Balille! Yikes!!!
nouw.com/johannaturpeinen
Mette
,
Hieno teksti ja kiva talvinen postaus ❄️
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitos Mette!! <3
nouw.com/johannaturpeinen
iipa
,
Oletko koskaan perehtynyt Dubain matkailun ”eettisyyteen”, tai mietitkö matkaillessasi yleensäkään sitä, tuetko matkailulla niitä maiden huonoja juttuja (esim. orjuutta)? Onko sun helppo olla reissussa miettimättä sellaisia omantunnonkysymyksiä kyseiseen kohteeseen liittyen ja keskittyä vaan siihen omaan kokemukseen?
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Tutustun toki kohteiden hyviin ja huonoihin puoliin aina ennen reissua ja olen myös jokseenkin tietoinen Dubain meiningistä. Kohteen ongelmia yhtään vähättelemättä - lähes jokaisella tuntuu olevan omansa, enkä itse oikein usko siihen, että matkustamatta jättämällä ne yhtäkkiä parantuisivat. Koen, että esim. Dubai on enemmänkin ”kerran elämässä” kohde (tai minulle kaksi - olen käynyt siellä kerran ja missasimme käytännössä kaikki nähtävyydet, joten haluaisin kokea nyt edes ne aavikot 😃), eli en siis koskaan usko tukevani kohdetta esim. vuosittaisella tasolla. Nautin uusien kulttuurien sekä paikkojen tutustumisesta ja tiedän, että jos alkaisin vatvoa näitä asioita enemmänkin, jäisi minulta koko maailma näkemättä. Toivottavasti sait kiinni ajatuksistani! <3
nouw.com/johannaturpeinen
pinnallistako?
,
googlasin "dubai eettisyys" ja toi sun vastaus aloittajan kommenttiin on melkein sanasta sanaan suora kopio ensimmäisen hakutuloksen sisällöstä. oisit nyt voinu ees vähän miettiä aihetta sen sijaan että kopioit tänne suoraan jonkun toisen sanomisia. jännän paradoksaalista, miten sä aina painotat hyvän tekemistä ja hyvinvointia, mutta todellisuudessa sen paistaa läpi yksittäisen ihmisen itsekkyys ja naiivius. Esimerkiksi lento Aasiaan ja takaisin tuottaa saman verran päästöjä ku keskivertotalouden sähkönkulutus 12 vuodessa. En muista, että olisit ikinä täällä edes sivulauseessa maininnut matkustelun ja erityisesti lentämisen eettisyyttä tai pohtinut ympäristöä vähemmän kuormittavia tapoja nähdä maailmaa. Pääasia että mukavuudenhaluinen Johanna viihtyy ja voi hyvin, ei muulla väliä.
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Olen käynyt aiheesta keskustelua aikaisemminkin ja tutustunut moniin - mm. mainitsemaasi artikkeliin silloin. Olisin toki voinut etsiä sen käsiini uudelleen ja vinkata sivun muistakin hyvistä pointeista kommentissani, olet siinä ihan oikeassa 😊 En kuitenkaan allekirjoita sitä, että maailma pyörisi ainoastaan meikäläisen ympärillä tai että lentämättä jättäminen olisi ratkaisu. Tutkimusten mukaan mm. lihatuotanto on todella suuri haitta ympäristölle ja koen kantavani korteni kekoon sen tiimoilta - näin nelisen vuotta kasvissyöjänä olleena. Kaikessa ei voi olla täydellinen. Ja mitä taas matkailun ympäristöpohdintoihin tulee, esim. tässä postauksessa mainitsemaani Eurooppa-reissua ollaan suunniteltu junalla kuljettavaksi, kuten viimekin vuonna. Mutta ehkä se siitä aiheesta - voit laittaa minulle yksäriä, jos tarvitsee 😊
nouw.com/johannaturpeinen
Katja
,
Tekisitkö joskus postauksen parisuhteestasi? Esim. kuinka pidätte huolta siitä, kun sinäkin matkustelet paljon työsi puolesta. 😊
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Meillä on itse asiassa ensi viikolla 5v. vuosipäivä ja sen kunniaksi tulossa hauska spesiaali! 😊
nouw.com/johannaturpeinen