The relaxation

Toivottavasti ette tällä kertaa tulleet hakemaan hyvää joulumieltä mun blogista, sillä tämän postauksen kuvamateriaalista sitä ei kyllä nyt irtoa :D Törmäsin taas kuvakansioita puhdistaessani näihin Santorinin kuviin ja tulin jotenkin erityisen hyvälle mielelle. Näytän rentoutuneelta. Taisin itse asiassa juuri näihin aikoihin vähän kyllästyä siihen samaan tylsään salitreeniin, jonka seurauksena löysin joogan ja opin oikeasti ottamaan vähän iisimmin. Juuri aamujoogan tehneenä voin rehellisesti sanoa, että fiilis on nyt vähän samanlainen kun tuolla hotellin altaalla hengaillessa; jotenkin tosi rauhallinen, hyvinvoiva ja virkeä.

Mulla oli kieltämättä melkoiset ennakkoluulot tätä lajia kohtaan. Jotenkin ajattelin, että jooga on pelkkää venyttelyä ja hengittelyä, eli koin sen lähinnä tylsänä ajanhukkana. Varmaankin juuri tämän takia en mieltänyt joogaa edes kunnolliseksi treenimuodoksi, mutta nyt monien erilaisten staattisten liikkeiden jälkeen en voisi olla eri mieltä. Huh, mitä tuloksia tälläisella treenillä voi saada aikaan! Aivan loistavaa vastapainoa juoksemiselle sekä sille salitreenille, johon sain hurjasti lisämotivaatiota uusien liikkeiden myötä.

Olen aina ollut tosi huono venyttelijä, sillä olen kokenut sen jotenkin erityisen tylsäksi. En ole koskaan ymmärtänyt kuntosalien venyttely tai pilates tunteja, koska siis kuka nyt kuntosalille tulisi venyttelemään? Eikö ajan voisi käyttää hyödyllisemmin vaikkapa juoksumatolla ja kuntosalin puolella? Noh, onneksi näkemykseni on muuttunut nyt ihan päälaelleen! Päädyn jokaisen salitreenin jälkeen pimeään, hiljaiseen venyttelyhuoneeseen ja koen sen olevan koko treenin kohokohta. Olen myös monesti skipannut itse treenin ja vaihtanut jalkapäivän joogapäiväksi, koska se on sillä hetkellä tuntunut parhaalta vaihtoehdolta.

Kuuntele itseäsi ja kroppaasi! Kokeile rohkeasti uusia lajeja ennakkoluuloistasi huolimatta, saatat yllättyä ja löytää uusia tapoja hyvinvointisi parantamiseen. Jos tällainen saamaton venyttelijä voi hurahtaa näin pahasti kehonhuoltoon, ehkä sinäkin voit muuttaa asenteesi vaikkapa kuntosalia tai ruokavaliotasi kohtaan. Muutoksen tekeminen on kuitenkin loppujen lopuksi tosi helppoa, jos vain itse sitä haluaa :) Rentouttavaa viikkoa ihanat, vielä yksi viikko ennen joulua!

<3:lla notkeampi ja rentoutuneempi bloggaaja.

Likes

Comments

Johanna,
Oi, ihana kuulla! Kiitos 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Sehän ois hyvä idis 😉 !
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Joo, ihan mahtavaa!!! Samaa mieltä ehdottomasti!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Oon kattonut jotain ja ottanut niistä omia lemppari liikkeitä mukaan treeniin. Oon käyny myös muutamalla tunnilla ja etsinyt netistä paljon kuvilla ja ohjeilla varustettuja vinkkejä 😊 hot joogaa en oo testannut, pyörryn helposti saunaankin joten se ei ehkä ois ihan mun juttu xD
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Mulla on koko ajan oma väri päässä, vaaleita raitoja tulee laitettua kerran tai pari vuodessa 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
:D aijaa, kiitos mielipiteestä!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Voi vitsi tosi mielenkiintosta!! Oon käynyt muutamalla tunnilla mut lähinnä itse opetellut 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,