The last week of November

Lifestyle
Sotkuiset hiukset ja yli-iso neule? Kyllä vain, toi alkuviikko meni oikeastaan itseäni parannellessa ja sehän onnistuu levolla ja hyvillä sarjoilla. Oon kyllä nyt katsellu niin laidasta laitaan kaikkia ohjelmia; täykkäreitä, erilaisia ruokaohjelmia (koko suomi leipoo!!<3), pari jouluaiheista leffaa, Poutapilviä ja lihapullakuuroja ja lista vaan jatkuu...


Keskiviikkona tuli myös Cosmopolitan ja mun uudesta lahjaksi saadusta Lexingtonin lempparimukista join
samalla siinä sängyssä hunajateetä. Ihanan rauhallinen "aamu", kellohan oli jo varmaan yli 12 kun postikin ehti jo tulla.. No mutta se siitä sairastelusta, nyt ollaan taas ihan terveenä ja erittäin valmiina JOULUKUUHUN!
Hullaannuin totaalisesti nyt taas tähän Lexington sarjaan.. Oon monesti ihaillut näitä tuotteita jostain netistä ja Weheartit:istä, mutta en oo vaan koskaan hankinnut mitään omaan kotiin. Stockmannin pussin lisäksi kotiin tuli postista kiva paketti mun uudelta yhteistyökumppanilta Fitnesstukulta! Tästä te kuulette vielä myöhemmin :)Eilen pääsinkin jo taas salille melkein viikon tauon jälkeen ja olin kyllä niin fiiliksissä.. Lotta kävi hakemassa mut treenin jälkeen, käytiin matkalla Filmtownista kaks hauskaa joululeffaa ja tultiin fiilistelemään niitä meille!

Ja mitäs tänään? Oltiin koko päivä Katjan kanssa jouluostoksilla ja päivän saldo oli melko hyvä; kaikki joululahjat ostettu (lukuunottamatta Jonia).. Meillä meni viisi (!!) tuntia Stockmannilla, en oikein itekkään ymmärrä miten siinä niin kävi :D Niin ja tottakai ostin isoimman, painavimman ja särkyvimmän lahjan heti ensimmäisenä, jota sitten kannoin sen koko ajan ympäri Stockaa.. Ihana päivä Katjan kanssa, tänäänhän onkin vika päivä Marraskuuta!

Siinä mun viikko tiivistettynä, mitä teille kuuluu? ♥

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Omat hiukset on, kiitos kommentista kuitenkin:)!www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
Anonyymi,
Moii! Ihanat hiukset sulla! Itelläni blondit ja oon harkinnu ottavani raitoja.. Mut aina kun oon varaamassa juurivärin lisäksi raitoja peräännyn.. En haluaisi liian tummia tai punertaviakaan, sulla näyttää niin täydellisiltä! Osaatko sanoa, mitä kannattaisi sanoa? Eiks sulla oo raitoja myös 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229