Table ideas for winter parties

Lifestyle
Meidän tyypilliset joulukattaukset ja koristeet sopisivat aivan mainiosti talven juhlaan kuin juhlaan, perinteistä punaista tai tonttukoristeita kun pöydästämme ei juurikaan löydy. Valkoista, valoja, kynttilöitä, hopeaa, kultaista, kimaltavaa ja kaikkea talvista kyllä niidenkin edestä! Myös lämpöä ja tunnelmaa näistä kattauksista löytyi vaikka niin valkoiseen molemmat painottuivatkin - hopeoiduilla kävyillä, kanelitangoilla, beigen sävyillä, lämpimän värisillä valoilla ja kynttilöillä se onnistui vallan helposti. Suosikkejani aaton pöydästä oli näiden lisäksi myös Lontoosta raahatut mini crackersit, Riviera Maisonin söpöt nimilaput sekä Country Whitesta bongatut kimaltavat lahjapaketit, jotka jäivät itse asiassa myös joulupäivänkin kattaukseen. Voi kyllä olla hyvinkin mahdollista että ne koreilevat hyllyssämme vielä tulevana keväänäkin, eihän noita kaunokaisia nyt varastoonkaan raaski viedä!

Joulupäivänä teema oli lähestulkoon sama - vain servetit, astiat, crackersit ja muutamat koristeet vaihtuivat. H&M:n hopeiset kuusikynttilät, Pentikin Vanilja viinilasit, samaisen kaupan näyttävät Helmi kynttilänjalat ja Laura Ashleyn kimaltavat crackersit toimivat mielestäni tässä erityisen kivasti. Näissä puitteissa kyllä kelpasi istua juhlapyhien dinnereillä, tämän päivän lounaalla näin omassa kodissa saattaa olla jo vähän erilainen kattaus ;)

Our Christmas settings and decorations are usually more wintry and snowy than christmassy - there's no traditional red or elves. A lot of white, lights, silver, gold, glitter and all kind of wintry things instead! Pine cones, cinnamon sticks, beige tones, lights and candles spread the light and warmth, even though these settings were quite a white and cold. My favorites were definitely the crackers from Laura Ashley, glitter gifts from Country White, name tags from Riviera Maison, silver tree candles from H&M and basically everything from Pentik.

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Hmm, nyt täytyy selvittää äidiltä, tätä en muista 😃
Johanna
Johanna,
Heippa! Mä tilasin Brandokselta ja ei tainnut mennä kuljetuksessa kuin pari päivää! Käytän itse 36 kokoa joka on sama kun mulla yleensäkin, vaikkakin oon kuullut että jotkut ottaa UGGeista yhden koon isomman. Mulle oli kuitenkin 36 sopiva =)
Write a comment...
IP: 82.99.3.229