Summer Up

Nyt niitä Summer Up fiiliksiä jakoon, oli nimittäin ihan superi viikonloppu! Muusta festarikansasta poiketen me oltiin molempina päivinä autolla ja selvinpäin, mutta eipäs tämä taaskaan meidän festarifiilikseen vaikuttanut. Leirintä-alueella yöpyminen ei kuulostanut tällaisen mukavuudenhaluisen kaksikon mielestä kovinkaan houkuttelevalta ja koska Jonia ei ajaminen haitannut, päätettiin sitten tehdä kaksi reissua Lahteen peräkkäsinä päivinä. Oli kyllä kieltämättä aika ihanaa päästä kaiken sen hulinan ja kävelemisen jälkeen lämpimään autoon ja erityisesti omaan sänkyyn nukkumaan.

Koko viikonlopulle sattui aivan järjettömän hyvät säät, joten molemmat festaripäivät menivät oikeastaan vain ihoa grillaillen ja musiikkia kuunnellen. Onneksi kuitenkin illemmalla sää vähän raikastui eikä ollut enää niin paahtavan kuuma, jolloin me suunnattiinkin heti sinne ihmisjoukon sekaan tanssimaan ja fiilistelemään artisteja. Aikamoinen menohan siellä oli, etenkin lauantaina viimeisenä esiintyvän Elastisen keikka oli aivan huikea!

En ole oikein vielä päättänyt, olenko festari-ihminen vai en. Rakastan livemusiikkia, yleistä festarifiilistä, tanssimista ja sitä rentoa pukeutumistyyliä, mutta sellaisen örveltämisen katselu ja tupakansavussa seisominen saa mut epätoivon partaalle :D Ehkä juuri siksi tällaiset päivän visiitit (tai hotellissa yöpymiset, heh) ovat mulle kaikista parhaita vaihtoehtoja, sillä let's face it, musta ei saa eräilyhenkeä irti repimälläkään. Onneksi mulla on kuitenkin samanhenkistä seuraa, ei tarvitse olla ainoa vedenkittaaja ja pääsee tekemään kaikki omat iltarutiinit omaan siistiin kylppäriin. Mutta niin. Huippuhauska viikonloppu on nyt takana ja mehän ehdittiinkin jo vähän miettiä, josko tälle kesälle mahtuisi vielä toisetkin festarit. Saa nähdä! Näin täällä siis festaroidaan, mites siellä ruudun toisella puolella?

PS. Noin joka toisessa kuvassa on jonkun tuntemattoman takaprofiili, päähine, kädet tai kännykkä, älkää pahastuko jos tunnistatte itsenne :D Kuvista vain tuli niin kivoja!

Here's some feelings from the last weekend, when we were having fun at Summer Up festival. Unlike all the other festival peeps, we were sober and wanted to drive back and forth on both days. I'm so glad I have a boyfriend with similar principles, so I don't have to be the only one drinking just water and I can actually come home and do all of my evening routines in my own bathroom. That's the best. I'm definitely not one of those backpacking people and I don't like over drinking or smoking, so the best choice for me is just enjoy the festival vibes during the day and come home to sleep. But anyways, I had a super blast last weekend and that's the way we like festivals, how about you?

Likes

Comments

Anonyymi
,
En halua millään tavalla loukata tai pahoittaa mieltäsi, mutta monesti sun postauksissa häiritsee toi puhuminen alkoholittomuudesta ja polttamattomuudesta 😃 Siis hyvä juttu jos pärjäät ilman kyseisiä asioita, mutta niin pärjää moni muukin ja niiden jatkuva korostaminen on mielestäni vähän hassua. Muistan lukeneeni sulta monta juhlapäivään, festareihin ja muihin liittyvää postausta, jossa aina käsitellään samoja asioita kuinka et juo, valvo myöhään tai polta tupakkaa yms. Tykkään blogistasi muuten todella paljon, en vaan jaksaisi enää lukea yhtään kyseisistä asioista. 😊
Johanna,
Thanks for your comment, you're absolutely right 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Juuuripa samoja juttuja itse mietin! No, jokainen tyylillään 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Kiitos kommentista! 😊 Heh, musta taas on vähän hassua, että mun suhteellisen avoimesti kirjoitetut juhlapyhien viettotavat häiritsevät joitakin. En mielestäni korosta mitään, mutta kirjoitan kuitenkin omasta elämästäni sekä elämäntavoistani ja moniin juhlapyhiini sattuu kuulumaan vähäinen alkoholin käyttö, tupakoimattomuus ja iltaunisuus. Kerroin tässäkin postauksessa vähän omia ajatuksia nimenomaan siitä överijuomisesta ja festarikulttuurista, mikä ei oikein minuun iske. 😊 Mutta niin, ikävä kuulla, että koet näin!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Minua ei millään tavoin häiritse postaukset, joissa käsitellään vähäistä alkoholin käyttöä tai tupakoimattomuutta. Päinvastoin Johannan elämäntapa voisi olla esimerkkinä monelle nuorelle ja myös vanhemmalle 😊 😊
Marietta Franciska,
Great photos! I have been to three festivals so far, hope to go to more 😊

All the best

Marietta

www.theurbanslang.blogspot.com
www.blogger.com/profile/023779719865977241
Anonyymi
,
Itse olen huomannut my��s alkoholittomuuden, iltaunisuuden yms. korostuneisuuden tietyissä postauksissasi. Ymmärrän, että kyseessä on elämäntapa; en myöskään itse juo tai polta ja olen aina ollut aamuvirkku. Mutta jotenkin minuakin häiritsee näiden asioiden mielestäni liiallinen korostaminen tietyissä postauksissa. 😃 Kyse on pitkältä sanavalinnoista sekä siitä, kuinka paljon aiheesta haluaa yhteen postaukseen kirjoittaa. Postauksen pääaihe saattaa joskus pienillä valinnoilla jäädä toisten asioiden korostamisen vuoksi varjoon.

Totta kai saat korostaa haluamiasi asioita kuinka paljon haluat ja meitä saa puolestaan häiritä se ihan kuinka paljon vain, kirjoitat niin kuin itse haluat! 😊

Haluan vielä sanoa, että tarkoituksenani ei ole tuottaa mitään pahaa mieltä sinulle kommentillani! Koitin valita sanani mahdollisimman hyvin, etten loukkaisi, koska se ei ole tarkoitukseni. Blogisi ja sinä vaikutatte aivan ihanilta tapauksilta! <3
Anonyymi
,
Olin ekaa kertaa ruisrokissa ja vielä leirintäalueella, kun hotellit oli jo loppuunmyyty :/ Teltassa en kyllä tän jälkeen tuu viettämään festareita, kyl se hotellin sänky vie voiton ja jaksaakin paremmin kun ei tarvii heräilllä koko yötä muiden biletykseen!
Emmi,
Hei en tiedä onko tää vaan mun tietokoneessa, mutta tyyliin joka toinen kuva ei näy 😟
www.blogger.com/profile/021933083111167395