Summer Up 2014
Täällä taas! Kiitos Indiedaysin ja Got2b:n, pääsin Summer Upin perjantaihin katselemaan bändejä ja nauttimaan huipusta säästä. Uni- ja ruokarytmi on nyt vähän sekaisin, mutta oli kyllä taas hauska viikonloppu :)
Nappasin Jonin reissuun mukaan, jonka kanssa kierreltiin festarialueella ihan vaan fiiliksen mukaan. Meillä ei ollu mitään tiettyä aikataulua, paitsi 19.30 mulla oli varattu aika Got2b:n kampaamo-asuntovaunulle. Mä pääsin sen festarihumun keskellä hetkeks hengähtämään kampaamon tuoliin ja mun aamulla tehdyt kiharat sai vähän freesausta sekä suolasuihketta. Koko naispuolinen festarikansa tais olla aika innoissaan tosta festarirekasta, ainakin ulkopuolella olevat "itsepalvelupisteet" oli koko ajan käytössä. Hitsi, täähän oli ihan mahtava idea! Kaikki ei nyt varmaan päässy kuulemaan näiden kampaajien hiusideoita, joten täältä löytyy teille vielä kivoja niksejä tuleville festareille :)Aurinko paistoi ihan kirkkaalta taivaalta iltaan asti, eikä sateesta ollu tietoakaan. Oli parasta vaan istuskella siellä vähän rauhallisemmalla alueella, kuunnella hyvää musiikkia ja nauttia hienosta säästä. Päivällistä käytiin hakemassa festarikojusta ja syötiin tottakai seisten, mun lautaselta löytyi kahta erilaista kalaa sekä super hyviä kasviksia. Nam! Loppuillasta mekin mentiin sinne lähemmäs lavaa, mutta Sean Paulin kohdalla se ihmismäärä alko tuntua vähän pelottavalta :D Tällainen selväpäinen pieni tyttö meinas jäädä sinne heiluvien ihmisten jalkoihin ja mun pää otti vähän osumaa muiden innokkaista käsistä. Siirryttiin siis suosiolla katselemaan viimeisiä biisejä vähän kauemmas, joka olikin paras idea ikinä! Nähtiin sellaiselta pieneltä kukkulalta koko lava ja se mieletön ihmispaljous, oli kyllä aikamoinen meininki :) Me lähdettiin vielä samana iltana ajelemaan kotia kohti ja voi että sitä fiilistä, kun pääsi taas pitkän päivän jälkeen omaan sänkyyn..  Vietettiin aiiivan ihana kesäpäivä yhdessä, mut sen kävelymäärän jälkeen huokaisin kyllä helpotuksesta siellä oman peiton alla!
// Here I am! My sleep- and eating patterns are upside down, but I had a lovely weekend with my boyfriend. It was the festival weekend here in Finland and it was the Summer Up weekend for us. Listening good music (Sean Paul was my favorite), eating delicious festival food (fish and veggies) and just enjoying the sun, it was a very beautiful day! We came back home on the same day, so we were super tired when we came home. Anyways we had an amazing summer day together, thank you Indiedays and Got2b for arranging everything!

Likes

Comments

Anonyymi
,
Mistä sun päällä oleva takki/jakkujutska on? 😊
Anonyymi
,
^Haha aika reilu!! 😃 mut niin, et sä mustakaan oo pieni, ihan normaalin kokoinen!
Johanna,
Kannattaa käydä testaamassa!! Ens kesänä varmasti kaikkia kivoja tulossa 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Haha no siltä kyllä tuntu, mun ympärillä oli sit varmaa kaikki isoimmat yksilöt 😃
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Anonyymi
,
Samaa olin sanomassa että et sä mikään mini ole, kaikki siellä heiluu ja fiilistelee vaik ei juokkaan mitää.