Summer Heat 2013

Lifestyle
Ciao! Stadium - arvonta jo päättyi ja voittajalle on laitettu sähköpostia, mutta laitetaanhan heti uutta kehiin! Summer Heat juhlii tänä vuonna kymmenettä vuotta Vanhalla ylioppilastalolla ja jollain mun lukijalla olis nyt mahdollisuus saada VIP-passi Summer Heat - bileisiin kesän ajaksi. VIPin lisäksi voittajalle lähtee Aussien uutuuksia, Street Art Design Edition - hiustuotteita!

Mukaan kisaan pääset kommentoimalla tähän MIKSI sinun pitäis voittaa ja jättämällä sähköpostiosoitteesi. Aikaa on 19.6. asti ja voittajan täytyy olla täysi-ikäinen. Eikun vaan kommentoimaan, onnea kaikille! :)

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Mun pitäisi voittaa Summer Heat -bileisiin VIP-passi, koska muuten jämähdän aina vaan paikalliseen (räkälä)baariin ja olen luvannut viedä juuri täysi-ikäistyneen pikkusiskoni tsekkaamaan Helsingin parhaimmat bailut (jotka ei tosiaan löydy sielät meidän paikallisesta 😉)!

helena.brusila@businesscollege.fi
Saijis
Saijis,
Voi tämä olisi ihan unelma, koska en oo ikinä ollut missään tuollaisessa tapahtumassa, vaikka kaikki siitä aina puhuu ja kertoo, että oon jäänyt paljosta paitsi 😃 olisi kiva joskus sanoa, että heii mäki olin siellä!:D

saija.ritamaki@hotmail.fi
www.blogger.com/profile/015691643688770914
Write a comment...
IP: 82.99.3.229