Stockholm tips

Lifestyle

Tukholma on kyllä niin kaunis kaupunki ♥ Vaikka me ei vanhaankaupunkiin asti ehdittykään, tuolta keskustan puolelta löytyi myös aivan mielettömän ihania katuja. Meidän hotelli oli ihan ostoskeskus Gallerin vieressä, mutta me pyörittiin aika paljon myös tällaisilla vähän pienemmillä kaduilla muutaman korttelin päässä keskustasta. Hollisterit ja Topshopit löytyy kaikista noista isoista ostoskeskuksista, mutta ainakin mun mielestä kaikki viihtyisimmät kahvilat ja ravintolat sijaitsee näillä pienemmillä kävelykaduilla.Silja Serenadella me otettiin tällä kertaa tavallisen buffetin sijasta ravintola Maximen meribuffet, voin kyllä suositella tätä ihan jokaiselle! Alku- ja jälkiruokapöytä oli tosi monipuolinen ja löytyy varmasti jokaiselle jotakin :)
Meidän hotelli (Scandic Sergel Placa) oli taas tosi hyvällä paikalla, ihan ydinkeskustassa ja kävelymatkan päässä kaikesta. Isot huoneet ja runsas aamiainen oli myös ton sijainnin lisäksi plussaa!Sitten ne kaupat ja ravintolat.... Aivan supersöpö ranskalainen herkkukauppa Ladurée oli macaron leivosten taivas! Kävelin sinne sisään jo kamera kädessä, mutta valitettavasti siellä sisällä ei saanu kuvata :( Mukaan lähti rasiallinen eri värisiä herkkuja, en oo vaan raskinu syödä vielä yhtään..
Vähän terveellisempiä herkkuja sai ympäri Tuhkolmaa, ihania salaatti- ja smoothiebaareja oli melkein joka kadun kulmassa. Muutenkin kaikki terveusjutut oli jotenkin paljon edellä Ruotsissa, esim. ruokakaupoissa luomuun ja raakaruokiin oli selvästi paljon enemmän panostettu.


Niistä terveyssmoothie paikoista yks mun lemppari oli Blueberry. Tilasin Yogalicious nimisen juoman, johon tuli gojimarjoja, mantelia, ruusunmarjaa, tyrniä, mansikkaa, banaania, agavea ja kauramaitoa. Nam!!! Toinen ihana paikka oli Juiceverket, mutta kerron siitä sitten paremmin toisessa postauksessa :) Palataan siis pian!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Kyllä siinäkin ehtii aika paljon 😊 Vaikka kyllä tuolla menis vaikka viikko, ei siinä... 😃
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
Anonyymi,
Ääää mulla on nyt kestäny tilauksesta kuusi päivää :O
Write a comment...
IP: 82.99.3.229