Starbucks Helsinki

Lifestyle

Näiden kylmien säiden kunniaksi päätettiin Katjan kanssa kierrellä tässä talven aikana muutamia kivoja kahviloita ja jakaa teillekin meidän lempparit. No, yks kahvila on mulle aina ollu ylitse muiden ja sen takia tätä päivää on ootettu NIIN KAUAN!!!! Monet varmaan jo tietää mistä puhun, nimittäin Starbucks avasi ovensa tänään myös Helsingin keskustaan ja mehän oltiin siellä heti ysiltä katsastamassa tää uus paikka. Moni muukin oli ilmeisesti päättäny tehdä näin, se jono ei meinannu liikkua mihinkään suuntaan!

Näinkin jouluinen meininki siellä oli, uudet season-kahvitkin oli jo tullut. Meidän molempien mukeista löytyi Gingerbread latte ja lautasilta tuoreet kroisantit, melko hyvä startti tälle päivälle!
Mikä sit tekee tästä kahvilasta niin erityisen? Mulle Starbucksista tulee mieleen ulkomaat, kansainvälisyys ja niiden erikoiskahvit on ainakin mun makuun ihan parhaimmistoa. Mulle tulee myös tosi paljon kaikkia muistoja mieleen, vuosi sitten tutustuttiin Katjan kanssa just lentokentällä Starbucksin joulumukit kädessä ja juteltiin monta tuntia ihan huomaamatta. Jotenkin toi paikka on vaan niin tunnelmallinen! Enkä voi väittää vastaan, onhan noi mukit aika vastustamattomat verrattuna vaikka johonkin R-Kioskin kahvimukeihin ;)Koko kahvila oli aika tukossa, joten napattiin lopulta juomat mukaan ja lähettiin katselemaan mitäs muuta Espalla näkyikään. Hiljasta oli, kaikki oli varmaan jonottamassa itelleen omat joulukahvit :D Piparinmakuisen aamun jälkeen suuntasin koululle ruotsin suulliseen kokeeseen, ehkä just tän ihanan aamun takia sain senkin läpi!

Tässä toinen mun ilon aihe, Lotan vanhemmat kävi New Yorkissa ja sain sieltä taas vähän täyttöä mun VS kokoelmaan. Tänään on suunnitelmissa vanhan meikkipussin perusteellinen siivoaminen, tähän pussukkaan ei muuten tuu yhtään likaista sivellintä eikä rikkinäistä luomiväriä.. KIITOS <3

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
?:)
Kate Hitchin
Kate Hitchin,
Beautiful photo's ...i love Starbucks too 😊 I love your bag where did you buy it from ?? xx 😊www.blogger.com/profile/058222792291515545
Write a comment...
IP: 82.99.3.229