Springish outfit
Ihana kevätpäivä <3 Auringonpaisteen ja 7 plussa asteen näkeminen sai mut heti aamupalan jälkeen juoksulenkille.  Ulkona tuntu aivan poikkeuksellisen lämpimältä, joten uskaltauduin kaivamaan hameet sieltä vaatehuoneen perältä ja jopa pukeutumaan sellaiseen! Sain ton ihanuuden Ivy Reveliltä jo ihan alkuvuodesta, mutta päätin ihan suosiolla odottaa vähän keväisempää säätä ennen kun vedän sen päälleni. Jee, ei tullut kylmä ees kuvaamisen aikana, vaikka olinkin ilman takkia! Kesä tulee :)


Skirt Ivy Revel* / Scarf Bik Bok / Jersey Vila / Shoes H&M / Sunglasses Ray-Ban / Bag Zara
Makaan tällä hetkellä lattialla et nään ikkunoista ton kirkkaan taivaan (:D) ja kuuntelen kunnon hyvän mielen musiikkia.  Tää on ollu ainakin mulle kevään eka päivä! Katotaan vaan niin huomenna herätään maa valkoisena, ois niin mun tuuria.. Vaikuttaako teihinkin tää aurinko samalla tavalla? Musta tuntuu et oon miljoona kertaa positiivisempi ja inspiroituneempi myös tän blogin suhteen kirkkaina päivinä, that's weird!
PS. On ollu ihanaa lukea teidän naistenpäivästä, kiva et ootte jaksanu kommentoida ja osallistua. Parin päivän päästä ratkeaa voittaja, iiks!

Likes

Comments

Johanna,
Jep, kesää odotellessa 😊<3
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Totta!! Toivotaan et se luvattu takatalvi ei nyt toteudu 😃 kiitos aura!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Anonyymi
,
Upea asu! Tulispa pian niin lämmin, että tämäkin vilukissa pystyis vihdoin vähentämään vaatekerroksia, tai edes vaihtamaan toppatakin nahkatakkiin...:D
JANNI,
Miten oot saanu sun huivin näyttämään noin kivalta? ... Laitatko sen jotenki erikoisesti (:D)
www.blogger.com/profile/126863028443322600