Spring randoms

Lifestyle
1. Oli kiva käydä "kotona kotona" Joensuussa, mutta oli kyllä ihana tulla takas tännekkin! Idästä tuli hankittua vähän uusia sisustusjuttuja, joten kodin laittaminen alkoi heti seuraavana vapaapäivänä. Vihdoin on verhotkin ikkunassa, eihän täällä oo asuttu kuin 7 kuukautta.... 2. Heippa Joensuu! Päässä uudet aurinkolasit ja vastaraidoitetut hiukset, vika kuva ennen junaan nousemista. Tää päivä meni kyllä suurimmaks osaksi istuen, olin aamupäivän kampaajalla ja loppupäivän junassa.  3. Eka salitreeni viikkoon ja uudet treenikengät testissä! Joensuun kaikki treenit tuli tehtyä lenkkipoluilla, oli ihana juosta vanhoja tuttuja reittejä pitkästä aikaa :) 4. Viikon jännittävin tapahtuma: minä ja moottoripyörä.... Huusin mun veljen korvaan koko matkan, mutta onneks se pyöräkin piti sellaista ääntä et sitä ei ehkä kuullut kukaan muu kuin minä. 

5. Siivouspäivän hankalin tehtävä; lisäravinnekaappi. Fitnesstukku on tullu tutuksi niin yhteistyön kun omienkin tilausten osalta (tää jälkimmäinen lähinnä Jonin toimesta), joten näitä alkaa olla ihan joka lähtöön! En kyllä valita yhtään, iso kiitos fitnesstukulle tästä mahdollisuudesta testailla uusia tuotteita :) 6. Tänään on Jonin nimpparit ja tällainen oli päivänsankarin pieni ylläri! Vaaleanpunainen keijukortti, mansikoita ja maitosuklaalla kuorrutettu herkkuleivos jäi keittiön pöydälle odottamaan Jonin heräämistä. 7. Mä taas lähdin aikaisin aamulla töihin, jonka takia jätin ton herkun vaan valmiiks pöydälle odottamaan. Ihanan aurinkoinen sää heti aamusta! 8. Uusin cosmo, tuoreet tulppaanit ja teetä Starbucksin kestomukista. Vapaapäivien rauhalliset aamut on ihan mun lemppareita, ilmassa on sellanen kiva fiilis kun on vielä koko päivä edessä! Etenkin näin keväisin kun aurinko paistaa ikkunoista sisään, tekee mieli nousta muidenkin asioiden takia kun vaan sen aamupuuron :D

9. Love the accessories! Kaikki muut löytyy Bikbokista, paitsi kello on vanha tuttu Michael Kors. 10. Kerroinkin jo pari päivää sitten Indiedaysin Blog Awardsista, mutta myös Aussie Blog Awards äänestys on käynnissä. Tässä gaalassa oon mukana readers' choice kategoriassa, josta mua voi äänestää TÄSTÄ linkistä. Nyt on gaalaa tiedossa ensi kuulle! Tosi mahtavaa olla ehdolla kaikkien noiden hienojen bloggaajien keskellä ja vielä kahdessa eri gaalassa :) 11. Tässä on toinen syy miks rakastan rauhallisia aamuja, ei tarvii heti sännätä sieltä peiton alta herätyskellon soidessa! 12. Ensimmäisiä kevätpäiviä tänä vuonna, aurinko paistaa ja kyllä hymyilyttää..
13. Tässä näkyy vähän paremmin näitä "uusia hiuksia", eihän näihin mitään radikaalia muutosta tälläkään kertaa tullut. Raitoja ja leikkausta ihan niinkuin ennenkin, mutta kyllä se väri taas kirkastui huomattavasti! 14. Ihanat kevätkukat piristämässä olkkaria. 15. Tätä teidän on pakko kokeilla!! Lämmitettyä banaania, raejuustoa (ehdottomasti Kesoa), kanelia, mulperimarjoja ja kaakaonibsejä. Täydellinen välipala tai iltapala! 16. Aamutakissa hengailua ja kahvikoneen tekemää mocha juomaa, ei lisättävää.
Kännykällä kuvattuja postauksia tulee aina välillä, mutta realiaikaisempaa materiaalia löytyy suoraan Instagramista. 
Pyrin päivittämään sitä ainakin kerran tai pari päivässä! Jos postauksien odottelu kyllästyttää, mut löytää nimimerkillä @jonnuu :)

Likes

Comments

Sara
Sara,
heitin sulle haasteen mun blogissa! 😉 http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2014/04/haaste-osa-1.htmlwww.blogger.com/profile/100059686150640746
Stella
Stella,
Aivan ihania kuvia (taas vaihteeksi) 😉 Kevätfiilis on huipussaan!
Stelliinou's xx
www.blogger.com/profile/048114523258486553
Write a comment...
IP: 82.99.3.229