Spring collages

1. Toinen shoppailupäivä alkakoon! Lontoossa oli ihan huippu sää, oli niin ihana pukeutua bleiseriin pitkästä aikaa!
2. Factoryssä lounastreffeillä Marian kanssa <3 Jättimäiset annokset ja valtavat valikoimat..

3. Asukuvien ottoa Acerin tapahtuman jälkeen. Oli niiiin kaunis ja lämmin ilta, nyt vaan hymyilyttää muistella ja katsella näitä kuvia! Ehkä ens kuussa täälläkin vois liikkua tällaisessa asussa?
4. Chillailua hotellihuoneessa rankan kiertelyn jälkeen, välipalana tuoreita hedelmiä ja smoothieta. Onnistuu se syöminen näköjään makuuasennossakin :D

5. Siiis tää vanilja & vaahterasiirappi smoothie oli ihan sanoinkuvaamattoman hyvää, vois testata kotonakin jotain tällaista.. 6. Hahaa kaikkien kameroista löyty tällaisia paparazzikuvia tästä mun laittautumishetkestä sekä mun kuvaussessioista :D 
7. Instagram kuva TÄSTÄ hetkestä! 8. Pääsiäisen kunniaks kauppareissulta tarttui mukaan tuoreita tulppaaneja ja vähän pääsiäisherkkuja <3
9. Tää oli niin keväinen päivä! Kuvattiin Annan kanssa juoksupostausta ja mentiin sen jälkeen terassille nauttimaan herkkukahvit. Mikä maisema! 10. Onnellisena hyvien löytöjen jälkeen. Tuleepas tähän postaukseen paljon keväisiä kuvia..

11. Lähikuvaa Indiedays Blog Awards meikistä ja hiuksista. 12. Gaalapäivän herkkuja! Talvipuutarha Sipulissa järjestettiin bloggaajille Inspiration day, jossa oli paaaljon tuttuja ja rentoa meininkiä. Täältä astetta inspiroituneempana suunnattiin Factoryyn ja täydellä vatsalla äkkiä kotiin nukkumaan ennen illan gaalaa. Pientä matkaväsymystä havaittavissa..

13. Kevääseen kuuluu kauniit kukat :) 14. Pieni levähdystauko All Saintsin sohvalla sillä välin kun Marianna oli sovittamassa. Ehdittiin kirjoittaa meidän blogien osoitteet eräälle innokkaalle myyjälle, kuunnella tämän saman henkilön elämäntarina ja jutella varmaan neljälle muulle eri myyjälle, jotka tuli huolestuneena kysymään onko kaikki hyvin. Ihania ihmisiä!
15. Me vietettiin Pitkäperjantai näinkin rauhallisissa merkeissä. Hyvää seuraa, kunnon eväät, kuumaa kaakaota, ulkoilu vaatteet ja nuotio. Käveltiin eka sellainen kiva ulkoilureitti ja pysähdyttiin sitten auringon lämmittämälle kalliolle. Välillä mä oikeesti tarviin tällaista, ihan täydellistä kiireisen arjen keskelle! 16. Can't get enough... Harmittaa, että en ostanu toisia samanlaisia!

17-18. Mun ylpeydenaiheet <3
/ Some pictures from my iPhone! I've been wearing spring-ish clothes, having lunch dates with my girls, recalling our trip to London, buying fresh tulips for Easter, enjoying the ocean view with caffe latte, spending my Good Friday in nature and being proud of the award and my baby. Life is good!

Likes

Comments

Johanna,
Hahah don't think so xD Thank u <3
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
:) totta, se on tosi tärkeetä!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Mä otin ihan vaan pari kuvaa sieltä 😟 katotaan jos saan ne johonkin sopivasti ujutettua 😃
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Kiitän, ihanasti sanottu! Voisin tehdä, mulla on vaan vähän ongelmia ite kuvata omaa naamaa tolla objektiivilla, ei ihan selfie-tyyliin onnistu ja itselaukaisimella taas tarkennukset menee päin jotain.. Koitan kehitellä jotain xD
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Otan sen kuvan jo sellaisessa valossa et ei tarvii paljon valaistuksia lisätä 😃 mut mitäs mulla on, Rookie, piclab, pixlr-o-matic ja befunky =)
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
En oo ladannut! Kato et se "lisää kuvakarttaan" on päällä ja sit paina siitä alta että nimeä sijainti. Sit voit ettiä sieltä sen paikan missä oot tai kirjottaa siihen ite, minkä haluut siihen tekstiksi 😊 toivottavasti onnaa!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Onnistu! Kiitti tosi paljon avusta !(:
Anonyymi
,
Millä ohjelmalla muokkaat kuvat? 😊