Sparkles at the dinner table

Food, Lifestyle
Nyt hetkeksi parin viikon takaisiin dinneritunnelmiin, kun istuimme iltaa poikaystäväni äidin luona ja nautiskelimme kolmen ruokalajin illallista juomineen kaikkineen. Kuplivat saimme nimittäin Indiedaysin ja J.P Chenetin kampanjan myötä, joten halusimme kehitellä menun nimenomaan näiden ympärille ja nauttia ne yhdessä kivalla porukalla. Paras tapa pelastaa harmaa syysilta on kyllä ehdottomasti tunnelmallinen valaistus, itsetehty ruoka, takkatuli, viikonloppufiilis ja treffit, joko kaksin kotona tai tässä tapauksessa tuplana kodin ulkopuolella!

Viineistä suosikiksemme valikoitui J.P Chenet Ice Edition Demi Sec perinteinen kuohuviini nimenomaan jäillä tarjoiltuna, jota maistelimme niin alkuruoan kuin pääruoankin kanssa. Ihan ensimmäiseksi eteen tuli nimittäin leipäjuustoa, sitruunapestoa, graavilohta ja rucolaa, pääruoaksi vuorostaan tulinen katkarapucurry nimensä jokaisessa muodossaan. Pöydässä sai kyllä jokainen haukkoa henkeään ihan toden teolla, haha! Ruoka ainakin lämmitti niin kroppaa kuin mieltäkin, thaimaalaisten mausteiden ja meidän reaktioidemme takia saatiin kyllä kieltämättä melkoiset naurut aikaiseksi :D

Jälkkäriksi väsättiin ihan mieletön mango brulee, vähän terveellisempi ja mielestäni myös maukkaampi versio siitä kermaisesta versiosta. Raikkaan herkun kaveriksi sopi kivasti saman merkin Rose-kuohari, joka sekin tarjoiltiin kylmänä runsaiden jääpalojen kanssa. Varsin raikas ja toimiva setti saatiin kyllä kieltämättä aikaan, kiitos yhteistyökumppaneiden ja meidän ihanan seuran!

Mikäli kyseiset kuplivat tai minun asuvinkkini romanttiseen iltaan kiinnostavat, lisätietoja löytyy täältä. Myös Alkon sivuilta ja kyseisistä liikkeistä saa niin tuotteita kuin tietoakin, jos hakusessa sattuisi olemaan kaunis kuohari esimerkiksi joulukauden juhliin. :)

Here's some pictures of our dinner few weeks back, we were spending an evening at my boyfriend's mom and made a three course meal while having a blast together. It was a cold and gloomy autumn evening, but an atmospheric lighting, home-made food, log-fire, weekend mood and a double date night really kept us warm!

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Hienot kuvat ja ihanan näköinen tunnelma <3
Mia / Beauty Highlights
Mia / Beauty Highlights,
Ihanan tunnelmallisia kuvia! Nyt vasta ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi, mutta klikkailen heti itseni lukijaksi 😊www.blogger.com/profile/033485159345238054
Write a comment...
IP: 82.99.3.229