Snowy home

Lifestyle
Ho ho ho, jouluhan on ihan kirjaimellisesti ovella! Me vietetään meidän juhlapyhät nyt täällä Kuopiossa kuten jo aikaisemminkin sanoin, kyllä jouluksi on aina päästävä kotiin! Uusi talo on aivan ihana ja kaikkien näiden lumisten pikkukatujen ansiosta koko paikka näyttää ihan talviselta ihmemaalta. Täällä on niin paljon lunta! Eilisen ohjelmassa olikin valtaviin untuvatakkeihin kääriytymistä ja raikkaaseen ulkoilmaan uskaltautumista, sillä olihan meidän pakko yksi lumilyhty tehdä jouluiltojen piristykseksi. Niitä palloja pyöritellessä tuli kyllä niin elävästi mieleen kaikki ne ihanat lapsuusmuistot, milloin lumella leikkiminen oli ehdottomasti parasta ajanvietettä. Valkoista maisemaa on kieltämättä ollut ikävä! Näiden lumileikkien lisäksi myös sisällä on ollut paljon touhuamista ja joulujuttuja on valmisteltu jo kovaa vauhtia. Joulukuusi on koristeltu, lahjat paketoitu ja piparkakkutalokin on kasaamista vaille valmis. Paljon leipomista, kuiskailua ja nauramista - sitähän se joulu parhaimmillaan on!

// Ho ho ho, Christmas is literally right around the corner! I'm spending my holidays with my family and I gotta say that it feels so good to be home. My parents' new house is just stunning and this place looks like some kind of winter wonderland right now. All of these streets are snow covered! Yesterday we bundled up in our coats, took a deep breaths of snow-filled air and made a little snow lantern in our front yard. It reminded me of childhood memories 'cause I used to love playing in the snow! Anyhow, what's more important, we've done some Christmas preparations as well. The Christmas tree is already decorated, all our gifts are beautifully wrapped and gingerbread house is in the making as well. Lot's of baking, whispering and laughing, that's what Christmas is all about!

Likes

Comments

Johanna
Johanna
Johanna,
Ei tunnu liian isolta, mulla on aina sen verran tavaraa mukana et joskus voisin ottaa vähän isommankin xD mutta oon tykänny paljon! Ja teen kulmat tällä hetkellä anastasian kulmapaletilla 😊www.blogger.com/profile/094266428730348888
Write a comment...
IP: 82.99.3.229