Snapchat hype

Lifestyle
Olen niiiin koukussa. Snapchat on vetänyt mut mukanaan ja se on tällä hetkellä ehdoton suosikkini sosiaalisesta mediasta, juurikin sen aitouden ja rehellisyyden vuoksi. Kuvat ja videot postataan juuri tapahtumahetkellä ja niiden muokkausmahdollisuutta ei ole muutamaa filtteriä lukuunottamatta. Ja mikä parasta, kaikki postaukset katoavat vuorokauden sisällä, haha! Itse olen todella tarkka esimerkiksi Instagram feedini kanssa ja koska pyrin siinä mahdollisimman siistiin ja nättiin lopputulokseen, Snaphat on niin hyvä vastapaino kaikelle tälle pikkutarkkuudelle. Sinne voi postata lähes mitä vain mieleen tulee, vaikkapa kertoa kävellessä kuulumisia tai kuvata jotakin sillä hetkellä tapahtuvaa. Vihdoin on keksitty sovellus, joka on rento ja helppo jopa minulle, hah.

I'm sooo hooked on snapchat. I think it's because it makes us more honest and genuine, you do a post when it's actually happening and you can't edit your pictures and videos. There's only few filters you can use and that's it. Everything disappears after the first 24 hours and I actually think that is the best part of it, haha. I'm trying to keep my Instagram feed as neat and pretty as possible, but I don't have to think my snapchat feed, 'cause there's no such thing. You can just basically post a video when you're walking and tell people what is up or just post a random picture what you're doing at the moment. Finally there's an app that it's casual and easy even for me, hah. 

Mites te, joko olette koukuttuneet kyseiseen sovellukseen? Ja ketä seurailette mieluiten? Omat suosikkini ovat ehdottomasti meikkibloggaajat @desiperkins ja @lusterlux, nauran aina yksin heidän mielettömän hauskoille sisäpiirijutuilleen. Minut sieltä löytää nimimerkillä @johannaturpein, mikäli joku vielä sitä miettii. Kivoja snäppäily hetkiä!

What about you guys, are you already on Snapchat? And who do you like to follow? My favorites are the make-up bloggers @desiperkins and @lusterlux, they're so hilarious that I always laugh by myself. And if some you are wondering, my account is @johannaturpein. Happy snapping!

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Voi että tykkään sun snapchatistä niin paljon! Oon aina ihan innoissani kun on tullu uusia kuvia ja videoita 😃
Johanna
Johanna,
Voii ihana kommentti, kiitos kovasti anonyymi pus!www.blogger.com/profile/094266428730348888
Write a comment...
IP: 82.99.3.229