Silky summer legs

Yhteistyössä Braun & Indiedays

Vaikka nämä säät eivät ihan vielä rannalle houkuttelekaan, olen jo hoitanut jalkani esittelykuntoon näin pitkän talven jäljiltä. Shortseihin en ole vielä uskaltautunut, mutta itseni tuntien tulen viettämään koko edessä olevan kesän lyhytlahkeisissa ja hameissa, kun se on taas pitkästä aikaa mahdollista. Sukkahousuthan ovat kesällä ehdoton no no, joten sääret olisi siis saatava sileiksi ja ruskeiksi ihan omin avuin.

Tänä vuonna apuvälineeksi tähän sain Silk-épil 9 SkinSpa monikäyttöisen epilaattorin Braunilta, mikä olikin ensimmäinen laatuaan kylppärini kaapeissa. Herkän ihoni vuoksi olen nimittäin kiertänyt kaikki epilaattorit ennakkoluuloisesti jo kaukaa, mutta pitkän tutustumissession jälkeen painelin määrätietoisesti suihkuun vesitiivis laite matkassani. Olen aikaisemminkin tottunut käsittelemään jalkojani nimenomaan juuri valuvan veden alla, joten olin hyvin positiivisesti yllättynyt laitteen vedenkestävästä ominaisuudesta. Itse epilaattorin 40 pientä pinsettiä luonnollisesti hieman nipistivät, mutta jopa näin ensikertalaisen mielestä koko homma tuntui yllättävän hellävaraiselta. Edellisestä hoitokerrasta on nyt kulunut viikko ja oheiset kuvat napattiin tänään, eli sääret ovat pysyneet täysin sileinä jo monen monta päivää.

Itse paketin mukana tuli hurja määrä erilaisia vaihtopäitä, joista itselleni tarpeellisimmat olivat juurikin leveä osa säärien ajeluun sekä mielenkiintoinen harja, millä ihon sai kuorittua ilman kuorinta-aineilla läträämistä. Harja on epiloinninkin kannalta aika käytännöllinen, sillä karvanpoiston jälkeen kyseinen kuorinta estää sisäänpäin kääntyneitä karvoja sekä ihohuokosten tukkeutumista. Pienimmällä teholla tämän tehtyäni ei tällainen herkempikään iho hoidosta suuttunut! Jo pitkään suosimani kuorinta kookosöljystä, manteliöljystä ja luomukahvista on kyllä tuoksultaan ja teholtaan aivan mieletöntä, mutta arkikäyttöön taidan tästä lähtien valita itsestään kuorivan harjan sotkuisen ja kahvinpuruja täynnä olevan kylppärin sijaan, heh. Etenkin tällaiselle minun kaltaiselle auringonpalvojalle tämä uusi kapistus on melkoisen hyödyllinen, tasaisen kaunis rusketus kun vaatii myös sen mahdollisimman tasaisen pohjan!

Mikäli laite alkoi kiinnostaa teitäkin, kaikilla Instagramin käyttäjillä olisi nyt mahdollisuus voittaa kyseinen SkinSpa myös itselleen. Kilpailuun voi osallistua lisäämällä kuvan omista kesäsääristään ennen 28.6. ja käyttää hashtagia #silkepilsaaret. Lisätietoa, vinkkejä ja muiden bloggaajien kokemuksia löytyy kampanjasivulta!

Nyt vain niitä shortsikelejä ja kunnon rusketusta odotellessa, täällä olisi jo muuten kaikki valmista ;)

Likes

Comments

Johanna,
Käytän kasvoille ja dekolteelle sellasta St. Tropezin asteittain päivettävää, mutta se nyt ei liity tähän postaukseen juurikaan 😃
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Haha oh yess, you should try it!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Mulla tämä on tosiaan vasta ensimmäinen, mutta eiköhän tähän vielä totuta! 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Sitä se onkin! Parisataa 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Öö no pitääkö liittyä? 😃 jos muuten vaan kysyy...
Johanna,
Ei tietenkään, en pahalla sanonut 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888