Saturday talk

Lifestyle
Huomenta, ihanaa launtaita kaikille! Kaavin juuri maapähkinävoipurkkini pohjalta viimeisetkin herkut irti ja mun aamiaisvalmistelujen jälkeen pähkinäinen tuoksu valtasi koko kämpän. Tuoksuu ihan lauantailta. Mulla näitä vapaapäiviä on ripoteltu aina vähän pitkin viikkoa ja usein työvuorot sattuu just viikonlopulle, mutta tänään meillä vietetään kunnon vapaapäivää. Kiireetöntä sellaista. Kysyin Jonilta pari päivää sitten ideoita yhteiselle lauantaille ja sieltähän tuli mm. kaappien siivous, uusien valaisimien etsiminen ja kirjakaupassa käyminen. Oon todella huono lukemaan kirjoja, mutta sain pari päivää sitten ihanan mielikuvan nukkumaanmenosta jonkun kivan kirjan saattelemana. Siispä me suunnataan tänään kirjakauppaan ja toivottavasti illalla lueskellaan uusien lamppujen valossa! Yhteenvetona siis; me vietetään tää lauantai samoissa merkeissä kuin moni 50v. pariskunta, joten tästä päivästä on pakko tulla hyvä, haha. Taidan lisätä meidän to do - listaan vielä uuden pähkinävoin ostamisen ja ehkäpä johonkin väliin mahtuis vielä joku hyvän mielen leffakin. Nyt menen kuitenkin vaihtamaan kotihousut farkkuihin ja valmistautumaan kirjakauppaa varten, hyviä lukuvinkkejä saa pommittaa kommenttiboksiin!
Jacket Ted Baker / Scarf Cubus / Jeans Dr. Denim / Shoes Bianco / Sunglasses Ray-Ban / Bag Michael Kors
// Good morning everyone, it's Saturday! I just scraped the bottom of my peanut butter jar to get the very last of it and I love how our place smells like peanuts right now. Smells like Saturday. I'm gonna spend my day off with my boyfriend and we're going to start it by shopping for new lamps and hopefully some books. I'm not much of a reading person but I would really love to be, so today's mission is to find an addictive book and a pair of pretty bedroom lamps. Sounds like something what people in fifties would like to do, therefore I'm sure this day is going to be perfect, haha. And you know what, new peanut butter jar! I must definitely add it to our to do list, I just cannot live without it anymore. There's pretty much our plans for today and I should get ready for shopping now. I'd like to find a book that I won't be able to put down, do you have any tips?

Likes

Comments

ShoesManiac
ShoesManiac,
Pinja
Pinja,
Harry Potterit ei petä koskaan! 😃www.blogger.com/profile/140226776086791213
Andrijana Bozic
Andrijana Bozic,
Every book by Nora Roberts. 😊)www.blogger.com/profile/078758811634890401
Jenni
Jenni,
Anonyymi
Anonyymi,
Kirjavinkkauksia: Kuka on Jenna Fox

Tosi mielenkiintoinen tarina tytöstä joka menettää muistinsa, ja joutuu etsimään identiteettiään uudestaan ja pohtimaan kuka oikein onkaan "minä itse.

Vieras

Twilightien kirjoittajan tiiliskivi, joka kyllä tosissaan koukuttaa lukijansa vaikka sivumäärä saattaa hirvittää! Omanlaisensa scifihenkinen tarina; tulevaisuudessa siis ollaan, mutta maailma kyllä vakuuttaa mutkin vaikka en yleensä scifistä innostu.

Divergent

Valkokankaallekin siirretty "teinivillitys", jossa seurataan nuoren naisen kasvua yhteiskunnassa jossa omalaatuisuus ja erilaisuus leimataan "uhkaksi". Romantiikkaa ja jännitystä piisaa!
Anonyymi
Anonyymi,
Himoshoppaaja -kirjat ovat chich lit kaunokirjallisuutta, hauskaa, mutta ehkä hieman tylsähköä luettavaa! Kyseiset kirjat ovat kunnon ''aivot narikkaan'' -hömppää, mutta kyllä kirjasta löytyy myös kantaaottavaakin otetta, esim. kulutukseen, ja muuhun sen tyyliseen! 😊

Ihana takki, mutta kuvat taitaa olla vanhoja kun ei melkein missään puissa ole valtavasti enään lehtiä jäljellä! 😃
Anonyymi
Anonyymi,
Kiva kun Joni ehdottaa kaappien siivousta, kaikkia miehiä ei siivous kiinnosta 😊 😊
Anonyymi
Anonyymi,
Kivoja asukuvia, joita toivon lisää 😊!
Anonyymi
Anonyymi,
sun blogi on ihan superihana ja inspiroiva ! ja sä oot kaunis kuin mikä ♥ mut pakko udella mikset osallistunu indiedaysin gaalaan tänään?
Janinafran
Janinafran,
Love the color of your jacket! Its perfect for fall 😊
XO Janina
http://janinafran.blogspot.ca
www.blogger.com/profile/111302628087514210
Anonyymi
Anonyymi,
Ihanan syksyiset kuvat ja oot aina niin kauniina ♡
inka
inka,
Oi kuinka kaunis olet ja ah toi takki on niiin ihana<3

http://inka-allornothing.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/093896772196369090
Nina
Nina,
Teidän päivä kuulostaa kyllä ihanalle! Itse luin kesällä kaikki Sophie Kinsellan ja Tuija Lehtisen kirjat. Ihanan aivotonta tekstiä johon voi upota täysillä 😊. www.blogger.com/profile/015997768562304030
Anonyymi
Anonyymi,
Kylläpä olet kauniina jälleen syksyisissä maisemissa ♥ 😊
tuijay
tuijay,
Ihana, ihana MK laukku 😊tuijastateofmind.wordpress.com/
Marietta Franciska
Marietta Franciska,
Great pictures! I love the jacket, I have one that looks quite similar but with a huge hood.
Hope you have a great day!
Marietta
www.theurbanslang.blogspot.de
www.blogger.com/profile/023779719865977241
Anonyymi
Anonyymi,
Tosi kivoja asukuvia, ja oot myös todella kaunis!:) mulla tuli mieleen että kun käyt salilla, niin kuinka monta kertaa käyt viikossa ja pidätkö jotain "tauko"päiviä välissä, itellä tuli kauhea into nyt alkaa urheilee ja syömään terveellisemmin..:D ja sit oli viel kysyttävää et pidätkö erikseen jalka ja käsipäivän vai? Ja ruokavalioon liittyen viel et miten syöt päivän mittaan että mitä syöt aamupalaksi, välipalaks, lounaaks yms:)
Minttu
Minttu,
Aivan ihana asu ja täydellinen villakangastakki! 😊

http://www.minttuemilia.com/
www.minttuemilia.com/
Monika Siemczuk
Monika Siemczuk,
Super, super and super ! ♥ ♥ ♥ I like ♥


http://monicabelle.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/172158948548202417
Ella
Ella,
Just itse luin Cecelia Ahernin Where Rainbows Endin - oli tosi ihana ja helppolukunen kirja ja siitä ilmestyy tässä lähiaikoina leffakin nimellä Love, Rosie 😊 todellakin suosittelen!www.blogger.com/profile/026014946480741940
Johanna
Johanna,
Jooo oon lukenukkin noi kaikki himoshoppaajat!!! Niin hauskoja, ostinkin itse asiassa nyt yhden uuden Kinsellan 😉 kiitos!www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna
Johanna,
Heh joo, en tullut tänä vuonna 😊www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna
Johanna,
Kiitos!! <3 Ei tuntunut tänä vuonna siltä 😊www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna
Johanna,
Kiitos kaikki ihanista kirjavinkeistä, ootte parhaita <3www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
Anonyymi,
Ihana asu ja varsinkin takki! Osaatko sanoa saisiko noita huiveja vielä Cubukselta? 😲
Write a comment...
IP: 82.99.3.229