Santorini video

Likes

Comments

Iina,
Tosi kiva video! Meikkivideo ois myös tosi kiva jos haluisit joskus toteuttaa 😊 sun meikki näyttää meinaan aina niin upeelta!:)
www.blogger.com/profile/120673558478445760
Anonyymi
,
Muuten tosi kiva video mut vaikutat siinä aika teennäiseltä. Koko ajan vilkuilet suotta kameraan ja oot vähänn niinku "nolona" 😃 mut harjoitus tekee mestarin!
Gabriela K,
This is soooo beautiful♥♥♥
www.blogger.com/profile/076264531458796934
Anonyymi
,
Wow näyttää niin ihanalta ❤ oi kun tekis mieli jonnekki lämpimään nyt!
Anonyymi
,
Ihana video en oo koskaa kommentoinu sun blogiin mitään mutta nyt oli pakko. Oot mun mielestä kaikista kaunein ja tyylikkäin bloggari ja sulla on ihania kuvia ja vaatteita ja tuo video oli mahtava. Mikä lomafiilis ah, haluun lomalle <3

Rakastan sun blogia, kirjoita useammin 😃
Anonyymi
,
Todella ihana video ja paikka näyttää ihan täydelliseltä <3, samoin sinä <3! Taas alko matkakuume kasvaa ja kovalla vauhdilla, kiitos Johanna 😃! Joko itse suunnittelet uutta matkaa..
Johanna,
Johanna,
Kiitos kovasti kaikille, ootte niin ihania! <3 vastaisin kaikille erikseen jos mun kone olisi kunnossa, mutta en pysty jostain syystä vastaamaan kommentteihin sillä! Pus <3
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Ihana video. Minusta et ollut yhtään vaivaantuneen oloinen, niinku joku tuolla väitti aiemmin. 😊
Anonyymi
,
Hei! Tein tilauksen tuolta IMSO.com sivustolta. Osaisitko kertoa kuinka nopea toimitus on ja onko muutenkin ihan luotettava sivusto 😊?