Relaxing weekend

Purrr. Me vietettiin meidän Vilman kanssa aikamoisia kissanpäiviä viikonloppuna. Kotiin on joka kerta niin ihana mennä, sillä tiedossa on aina varmaa rentoutumista ja huoletonta elämistä. Ei tarvitse miettiä arjen askareita, työjuttuja, aikataulutusta tai muita stressaavia asioita, vaan voi kirjaimellisesti elää hetkessä ja nauttia pienestä aivolomasta. Täällä omassa kämpässä se ei nimittäin aina onnistu, kun esimerkiksi telkkaria katsellessa sormet naputtavat samalla postausta ja kirjaa ei edes viitsi avata, ennen kuin ympärillä ei näy ollenkaan tekemättömiä kotitöitä. Ja niitähän tuntuu aina löytyvän, vaikka asunto olisikin suhteellisen siisti! Kuopion rauhassa sain kuitenkin luettua ennätysmäärän ehkä maailman huvittavimman kirjasarjan uusinta painosta. Himoshoppaaja on täällä taas! Olen lukenut kaikki sarjan aikaisemmat kirjat käännettyinä, mutta tämän uusimman myötä täytyy kyllä suositella englanninkielisiä painoksia kaikille. Kirja pääsee oikein kunnolla oikeuksiinsa alkuperäisellä tekstillä, Sophien kirjoitustyyli kun on niin mielettömän hauska. Saa nyt taas nähdä milloin pääsen kirjan loppuun asti, olen nimittäin aina iltaisin sen verran väsynyt, että nukahdan heti muutaman sivun jälkeen, haha!

I always have the best time visiting my parents. That is honestly the best environment for relaxing, 'cause you don't have to dismay about your work, scheduling or other things that can lead to stress. You can just literally live the moment and have a little brain break. I finally got myself in the mood for reading and I immersed myself in the latest edition of the Shopaholic. I absolutely love Sophie's style of writing! We'll see how long does it actually take that I finish the book, I usually start feeling sleepy after a few pages, haha!

Likes

Comments

Sandy S,
Kiitos vinkistä, olen vannoutunut Sophie Kinsella fani ja ehdinkin olla jo huolissaan, että Himoshoppaaja-sarja on tullut tiensä päähän.
www.blogger.com/profile/091432391019895865
Anonyymi
,
Hei mitä ihonhoitotuotteita käytät? Ja kerro sun ihon salaisuuus!! Se on nii ihana 😊
Anonyymi
,
Voisitko tehdä joskus asuntopostauksen omasta asunnostasi? 😊
Johanna,
Johanna,
Hei ihan mahtavaa, kiitos vinkistä!!! Tän kirjan jälkeen lähtee ehdottomasti testiin 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
En kyllä yhtään muista! Tää goes Hollywood on ainakin vika, heh 😃 Googlesta löytyy!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Voi kiitos =) Teen erillisen postauksen aiheesta!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Ehkä jossain vaiheessa 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888