Recently

Aloitetaanko nyt vaikka siitä tärkeimmästä, eli uudesta (ja ihan huikeasta) ravintolalöydöstämme! The Cockin suosittu aamiainen chiapuuroineen kaikkineen on ollut to-do listallani jo vaikka kuinka kauan, mutta uuden lounaspaikan toivossa päädyimme kyseiseen paikkaan ensimmäistä kertaa juurikin lounasaikaan. Onneksi! Ravintolan tunnelma oli ihanan rento, kasvisbuffa aivan mielettömän monipuolinen ja palvelu ihan omaa luokkaansa, mikä oli tällaiselle herkkävatsaiselle kyselijälle varsin positiivinen yllätys. Haha! Tästä taisi tulla uusi kantis, seuraavaksi testiin se kuuluisa aamiainen ja alakerran parin ruokalajin illallinen!

Olen tällä hetkellä niin fiiliksissäni siitä, että ulkona pystyy taas haahuilemaan ilman totaalijäätymistä. (Ja siitä, että jääkaapissamme on edelleen pari palaa banaanikakkua.) Noilla keskustan värikkäillä pikkukaduilla käppäily on tähän aikaan vuodesta niin kivaa, etenkin kamera kaulassa ja ajatukset uusissa kuvauspaikoissa. Sopisin mun armottoman kokoisen objektiivin ja koko ajan auki olevan Google Mapsin kanssa niin hyvin sellaisten kiinalaisten turistien joukkoon, jotka haluavat nähdä kaikki mahdolliset puolet Helsingistä :D That's me, olen välillä niiiin hukassa täällä!!

Olin itse asiassa juuri äsken kuvaamassa vakkarikuvaajani Katjan kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että asujen kuvaaminen on niin paljon miellyttävämpää tällaisella säällä. Suurin haaste tällä kertaa olikin molempien päässä olevien hattujen paikallaan pysyminen (kiitos, merituuli) ja kuvauspaikkamme yllättävä suosio. Suurin osa kuvausajasta meni ohikulkevien ihmisten odotteluun ja vihdoin sopivan hetken tullen kameran liipaisin kävi niin tiuhaan tahtiin, että joukkoon eksyi ennätysmäärä kaikenlaisia outoja ilmeitä sekä asentoja. Onneksi sen kameran toisella puolella oli taas maailman kärsivällisin ihminen. <3 Kuvia itse asusta on tulossa vähän myöhemmin, tuohon Katjan lierihattuun verrattuna mulla oli päässä tavallista sporttisempi vaihtoehto!

Here is some recent pictures from my memory card! We had the most delicious lunch at the cozy new place called The Cock and I think it will be our new hount. I love going out for lunch, walking around the sunny city and taking outfit pictures when you're not freezing to death anymore. This weather got me all the way turnt up!!!

Likes

Comments

Anonyymi
,
Mikä objektiivi sulla on käytössä 😊?
Anna,
Oi nam ihanan näköistä toi banaanikakku! Pitää testata tuota reseptiä itsekin! 😊
www.blogger.com/profile/071804993567311437
Pinja,
Pakko käydä testaamassa toi The Cock joskus, kuulostaa ihanalta! 😊
www.blogger.com/profile/140226776086791213
Anonyymi
,
Ihana salaatti, nam, täytyy käydä testaamassa lounaspaikka 😊 😊
Johanna,
Sigma 20mm f/1.8 laajakuva ja asukuvissa yms Canon EF 50mm f/1.8 =)
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,