Reading, dreaming & freezing

Lifestyle
Laitetaan vaikka nyt näin Loppiaisen piikkiin; olen ollut yöasussa koko päivän. Lukenut luovuudesta, kuvannut, katsellut Netflixiä ja paennut -20 asteen pakkasta viltin alle sekä Thaimaan lämpimiin maisemiin. Niihin, joihin puolentoista viikon päästä itsekin suuntaamme!

Kahden viikon helleloma kyllä tekee varmasti tehtävänsä, tämä kylmyys kun meinaa iskostua luihin ja ytimiin näillä mittarilukemilla. Istun tälläkin hetkellä pörröisen kuumavesipulloni kanssa viltin alla - olen aina ollut aivan erityisherkkä kylmyydelle. Talven synkkyys tai pimeys ei minua juuri hetkauta, mutta pakkanen kyllä helposti pitää jokaisen soluni seinien sisäpuolella. Aivan kuten tänäänkin! Thaimaan tuulet taitavat siis tulla juuri parhaaseen mahdolliseen saumaan ja sitä edeltävät päivät menevätkin leppoisasti töitä tehden sekä reissua valmistellen - sisätiloissa tottakai. Postauksiakin ajattelin tehdä muutamia ennakkoon, joten hyviä vinkkejä saa laittaa tulemaan! :)

PS. Päivitetyt kirjavinkkini odottavat jo vuoroaan postauslistalla, hömppäkirjojen lisäksi luvassa on tällä kertaa myös suosikki self-helpini!

It's officially the last day of Christmas now and I've been spending it in PJ's. Reading about creative living, photographing, watching Netflix and escaping the freezing weather. It's -20 degrees here and I've been hanging out with my furry hot water bottle while adoring the pictures of Thailand. Only over a week until we're in the heat as well! I've always been a highly sensitive person to cold and I would honestly be a lot more pleased with a dark, gloomy winter. But anyway, I don't have to worry about freezing or staying in PJ's anymore, I can start preparing things for our two-week journey. I'm going to write a few post for you in advance as well, do you have any ideas for me? :)

Likes

Comments

Marietta
Marietta,
Sounds like you're spending the best time ever - while I am writing on a thesis for university. But its okay, I think I will finish it this weekend. Uhmmmm blog post ideas that I would find interesting: makeup routine, more recipes 😊, nice places in your city. Hope this helped 😊 xx Mariettawww.theurbanslang.blogspot.com
Roosa
Roosa,
Oii ihanaa en malta odottaa sun reissupostauksia! 😊 Ja postausideoina voisi olla esimerkiksi sun arkkimeikki (videolla tai kuvina), suosikki blogisi, tai myday 😊 http://rosalias-inspirations.blogspot.firosalias-inspirations.blogspot.fi
Minna
Minna,
Hei, En muista olenko tän suuntaista jo toivonutkin joskus. Ihailen sun elämänasennetta, ja olisi mielenkiintoista kuulla, oletko aina ollut positiivinen, vai miten "päädyit" siihen? Ovatko oikeat päätökset elämässä vahvistaneet sitä, ja miten ylipäätään osaat tehdä elämässä sellaisia valintoja, mitkä osoittautuvat oikeiksi? Mitä teet jos ahdistaa tai masentaa, vai ahdistaako/masentaako sua koskaan? Tuntuu että mun oma elämä on nyt jotenkin totaalisessa käännekohdassa, ja ollut sitä jo noin vuoden. Teen jatkuvasti sellaisia päätöksiä tai virheitä, mitä kadun jälkeenpäin, ja olen yrittänyt miettiä mikä menee pieleen. Tähän liittyen siis tuo vähän syvällisempi postaustoive siitä, miten tunnut olevan niin jotenkin itsevarma ja positiviinen, etkä lannistu pienistä 😊
Minna
Minna,
Ja meikkivideo kiinnostaisi myös, sellainen jossa selität myös miten teet sen meikin. 😊
Lapland Diaries
Lapland Diaries,
Täällä pakkasmittari näyttää -30 astetta, ja huomiseksi on luvattu melkein -35. Hrr! Sisätiloissa on siis itsekin tullut vietettyä päivää. Mielenkiinnolla odottelen postaustasi self help -kirjoista. Itselläkin on pitkä lista suosikkeja, mutta toivon aina löytäväni uutta mielenkiintoista luettavaa! :>laplanddiaries.blogspot.fi
Anni
Anni,
Ompas ihanan lämmin tunnelma kuvissa - yhdyn kyllä samaan, nämä pakkaset viettää mieluiten sisällä viltin alla! En tiedä oletko tällaista jo aiemmin tehnyt, mutta postaus sun vaatekaapin ns peruspilareista, mitkä on sun mielestä ne välttämättömimmät avainvaatteet jotka kuuluisi löytyä kaikilta. Mihin tykkäät sijoittaa enemmän ja mistä pihistät jos mahdollista. 😊 Ja miksei samanlaista postausta kengistä ja asusteista!
Nancy
Nancy,
That is a good book. I loved it! xx 😊 www.simplynancyblog.comwww.simplynancyblog.com
Iina
Iina,
Moi! Miten hei sun opiskelut sujuu vai vieläkö opiskelet amkissa? Millaset on sun tulevaisuuden suunnitelmat et millasta ammattia oot kaavaillu ja vieläkö meinaat jatkaa opiskelemaan johonkin?:)
Erika
Erika,
Luetko koskan kirjoja suomeksi? Kun vaikuttaa että aika usein instakuvissa vilahtelee enkuksi olevia kirjoja. Itselläni ei riitä kärsivällisyys vierailla kielillä lukemiseen vaikka varmasti osaisinkin jos viitsisin... Siksi mietin, että onkohan tulevista kirjavinkkauksista suomennoksia?
Loli
Loli,
Kirjapostausta odotellessa! Just meinasin kommentoida, että ois kiva kuulla sun lemppari self help -kirjoista. En itse ikinä oikeastaan lue, mutta tollasia inspiroivia omaa elämää ja ajatusmaailmaa kehittäviä kirjoja ois kyllä tosi mielenkiintosta lukea!
Rosa
Rosa,
Täällä savossa näytti aamulla mittari -30 ja vaikka auto oli ollut lämmityksessä jo jonkun aikaa en uskaltanut lähteä töihin sillä. Onneksi oli työkone mukana kotona, joten täällä vietetään tänään päivää pörröisessä aamutakissa peittojen alla. Hrrrr miten sisälläkin on näin kylmä! Kun työt on tehty käyn netflixin kimppuun 😉
Johanna
Johanna,
Good luck with that!
Johanna
Johanna,
Jeee kiitos vinkeistä! 😊
Johanna
Johanna,
Mielenkiintoisia ideoita Minna, ensimmäistä jäinkin miettimään vähän syvemmin heti! Kiitos näistä ja tsemppiä sinulle!
Johanna
Johanna,
Lähden poikaystäväni kanssa 😊 Suosin yleensä ihan pakettimatkaa, tuntuu vaan niin helpolta kun kaikki on järjestetty valmiiksi 😉 Loman otan loman kannalta, mutta aion varmaan muutamia kuulumisia sieltä välillä kirjoitella, kaksi viikkoa kun on niin pitkä aika!
Johanna
Johanna,
Huuh!! Tsemppiä sinne, brr 😃 Jee, niitä pian tulossa!
Johanna
Johanna,
Kiitos Anni, kiva idea! 😊
Johanna
Johanna,
I know right!!
Johanna
Johanna,
Opiskelen edelleen, tämä on näillä näkymin viimeinen vuosi 😊 Tulevaisuuden opiskelut ja koulun jälkeinen elämä on vielä vähän auki, alussa luultavasti keskityn ainakin blogiin melko vahvasti. Saa nähdä!
Johanna
Johanna,
Kiitti näistä! 😊
Johanna
Johanna,
En juurikaan lue, paitsi joitain resepti/hyvinvointikirjoja. Yksi kirjavinkkaus on tulossa pian suomeksi!
Johanna
Johanna,
Essie Spin the Bottle 😊
Johanna
Johanna,
Heh, kiva kuulla! Itseänikin kiinnostaa nimenomaan tällaiset, ajatusmaailmaa kehittävät kirjat!
Johanna
Johanna,
Huh, onpas hyytävää! Onneksi voi tehdä tollaisia sun kaltaisia päivän suunnitelmia ja linnoittautua sisään 😉
Eveliina
Eveliina,
Ihania kuvia! Näillä ilmoilla kieltämättä tekee mieli vaan käpertyä peiton alle, juoda lämmintä teetä ja paneutua lempikirjaan tai katsoa joku elokuva. Itsekin sain joululahjaksi Marie Kondon KonMari-kirjan ja siitä innostuneena olen miettinyt jo järjestelyprojeketin aloittamista. Olisi kiva kuulla, jos se on innostanut sinua järjestelemään paikkoja ja tästä olisi mukava lueskella postauksenkin muodossa. Tosi kiva, että kirjasuosituksia on tulossa! Minua kiinnostaisi myös minun päiväni -postaus, lemppari urheiluvaatteet ja reseptit, joita tulenkin aina seuraavan viikon ruokia suunnitellessani lukemaan. Kiitos kaikin puolin ihanasta blogista ja insiraatiosta sekä motivaatiosta, mitä tätä lukiessa aina saa! 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229