Q&A: Work, school and relationships

SUHTEET

Kauan olette seurusteleet? Pian 3 vuotta!

Kuinka monta hyvää ystävää sinulla on? Muutama sellainen, joihin voin luottaa 100% :)

Mitkä ovat sun poikaystävän parhaimmat ja huonoimmat puolet? Turvallisuus, aitous ja viihdyttävyys. Toiseen päähän sanoisin varmaankin äkkipikaisuuden ja sen vahvan temperamentin, mm. liikenteessä hermostumista en itse tule ikinä ymmärtämään :D
Missä tapasitte? Juteltiin ensimmäistä kertaa facebookissa, heh. Nykyaikaa!

Mistä asioista riitelette useimmiten? Kuinka usein? Varmaan perus kodinhoito on sellainen yleisin, mua kun alkaa helposti ahdistamaan sotkuinen asunto. Riitojen määrä riippuu aina ihan molempien omasta fiiliksestä, stressin määrästä ja muusta vastaavasta, joten mitään tarkkaa aikataulua en tähän osaa sanoa :D Pyritään aina sopimaan kaikki erimielisyydet puhumalla ja välttää ne oikeat riidat!

Miten vietätte poikaystäväsi kanssa yhteisen vapaapäivänne? Kesäisin yleensä jonkun ulkoaktiviteetin parissa tai auringossa makoillen, talvisin taidetaan olla joko leffassa tai kotona :D Joskus kokkaillaan, joskus shoppaillaan ja joskus vaan ollaan. Vähän vaihtelee, mitä tekee mieli tehdä!

Mikä on mielestäsi hyvän ja pitkän parisuhteen salaisuus? Välittämisen osoittaminen, rehellisyys ja toisen kanssa vietetty aika.

Kuinka monta kertaa viikossa näet ystäviäsi? Pari kertaa viikossa yleensä treffataan!

Tekstailetteko kuinka monta kertaa päivässä poikaystäväsi kanssa (esim. työpäivinä ja kun olet reissussa)? Tavallisena päivänä todella usein! Kerrotaan päivän aikana tapahtuvia asioita, linkitellään videoita/kuvia/uutisia ja suunnitellaan tulevia juttuja. Mun reissuilla vuorostaan kännykkä jää aina vähän taka-alalle, joten kuulumisia vaihdellaan sit yleensä vasta illalla.

Minkä ikäisenä seurustelit ensimmäisen kerran? Sanoisin tätä sellaiseksi ensimmäiseksi oikeaksi suhteeksi :)

Vietättekö tuttavapariskuntien kanssa parisuhdeiltoja? Ihana sana, parisuhdeilta :D Mutta ei kyllä juurikaan olla sellaisia vietetty, ollaankohan me nyt jääty paljostakin paitsi?

Millä hemmottelet poikaystävääsi? Yleisimmiten ihan vaan sellaisilla pienillä eleillä, ostan yllätykseksi lempparikarkkeja tai tuon tuliaiseksi uusia vaatteita.

Oletko miettinyt iän jolloin haluat olla viimeistään naimisissa vai menettekö silloin kun siltä tuntuu? Ihan vaan silloin kun siltä tuntuu, ei siihen mun mielestä mitään tarkkaa ja oikeaa ikää olekaan :)

Mitkä asiat ärsyttävät sinua kavereissasi? Hmm, no en pidä myöhästelystä tai usein toistuvasta tapaamisten perumisesta.

...entäs poikaystävässäsi? Myöskin mun odotuttaminen ja se liikenteessä ärähtäminen ovat sellaisia asioita!

Mitä mieltä oot pettämisestä? En tiedä voiko parisuhteessa oleva tästä kovin montaa mieltä olla... :D

Oletko mustasukkainen? Ei ole tarvetta olla.

Mitä mieltä olisit jos poikaystäväsi lähtisi 2 viikon reissuun naispuolisen kaverinsa kanssa? Poikaystäväni oma vastaus oli "en mä lähtis" ja niin on kyllä minunkin, saisi nimittäin mut viedä ensin, hah ;)

Kuinka monta tuntia näette päivisin? Arkisin oikeastaan vaan muutamia tunteja aamuisin ja iltaisin, molemmilla kun työt ja treenit kuuluvat niihin tavallisiin arkipäiviin. Vapaina viikonloppuina sitten niidenkin edestä!

Ovatko viikonloput teillä kummallakin vapaita? Mulle voi sattua myös viikonlopulle vuoro, mutta pääsääntöisesti kyllä.
KOULU/BLOGI/TYÖ
Mitä opiskelet nyt? Liiketaloutta!

Oletko käynyt lukion? Kyllä olen.
Milloin sulla on suunnitelmissa valmistua? Olen nyt puolessa välissä koulua, loppuvauhti riippuu ihan töiden määrästä!

Mitä haluaisit tehdä työksesi sen jälkeen? Mua on aina kiinnostanut muoti/lifestyletoimittajan hommat, mutta nykyään kun kaikki tuntuvat siirtyvän tänne nettiin, niin bloggaaminenhan ajaa vähän samaa asiaa. Haluan tehdä jotakin luovaa, olla muodin tai hyvinvoinnin parissa sekä saada vaihtelevan työnkuvan. Myös markkinointi, PR-hommat ja tapahtumatuotanto kiinnostavat, joten saa nähdä mihin tässä vielä ajautuu!

Saitko heti opiskelun aloittaessasi uusia kavereita koulusta? Sain kyllä :)

Millaisia tavoitteita sinulla on blogin suhteen? Tällä hetkellä tämä on mulle toinen työ, menen ihan avoimin mielin eteenpäin ja pyrin pitämään tuottamani sisällön mahdollisimman laadukkaana. Päivä kerrallaan ;)

Mikä sai sinut aikoinaan aloittamaan bloggaamisen? Halusin hyödyntää johonkin sitä päivittäistä valokuvaamistani. Olin silloin juuri lukion lukulomalla ja kerrankin kun aikaa oli, niin päätin kokeilla.

Mitä töitä teet opiskelujen ohella? Tätä blogia ja teen myös satunnaisia vuoroja vaatekaupassa.

Kuinka olet päässyt juuri kyseiseen liikkeeseen töihin? Ihan vain hakemalla ja ryhmähaastattelun kautta, uuteen liikkeeseen tarvittiin uusi porukka ja pääsin sitten sinne!

Miten aloitit työnhaun Etelä-Suomeen muutettuasi? Hain ensin Cubukseen ja olin siellä jonkin aikaa, jonka jälkeen siirryin tähän nykyiseen. Selailin mol.fi:n avoimia työpaikkoja ja sieltä vaatemyyjän hommia, joista sitten tärppäsi :)

Saatko bloggaamisesta palkkaa? Kyllä saan.

Oletko koskaan miettinyt pitäväsi vlogia bloggaamisen lisäksi? Olen miettinyt, mutta en vielä tiedä. Blogimaailma näyttää kovasti siirtyvän videoiden pariin, joten eiköhän se jossakin välissä vielä vastaan tule :)

Mitä muokkausohjelmia käytät puhelimessa? Afterlightia.

Seuraatko mitään Vlogeja? Meikkibloggaajia Desi Perkinsiä ja Lustreluxin Katya!

Sano 3 suomalaista blogia, joita luet? Mariannan, Alexa Dagmar ja Jonnamaista.

Millaisia blogeja luet? Luen bloglovinin kautta monien tuttujen blogeja sekä selailen muita suosittuja postauksia. Itse bloggaajien seuraaminen on kohdallani vähän vähentynyt, etsin enemmänkin mielenkiintoiselta vaikuttavia postauksia ja luen sitten niitä. Myös laadukkaat ja hyvät kuvat ovat mun mielestä tosi tärkeitä!

Millä kameralla kuvaat? Canon EOS 1100D

Miten perheesi suhtautuu bloggaamiseesi, jossa kerrot omista asioistasi kaikille? Todella hyvin, eihän tästä oikein mitään tulisi jos ei olisi läheisiä tukemassa ja auttamassa! Ymmärtäväisyyttä, kärsivällisyyttä ja kuvausapua siis kyllä löytyy :)

Likes

Comments

Anonyymi
,
Kiva postaus !
Anonyymi
,
Miten vietit aikaasi silloin kun et samantien päässyt opiskelemaan? 😊 Ahdistiko tulevaisuus vai vietitkö rentoutuneena syksyn ilman koulua?
Anonyymi
,
Eiks sulla ooo enää instaa siinä samassa osotteessa??? Nimittäin kun yritin mennä ni ei toiminu:/:/
Johanna,
Voi kiitos, ihanasti sanottu <3
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Hiusjuttuja juurikin garnierin tiimoilta on tulossa pian, mutta käyn itse kampaajalla raidoittamassa 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Tein töitä, ei ahdistanut ollenkaan 😊 aina voi hakea seuraavalla kerralla!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Löytyy nykyään nimimerkiltä johannaturpeinen!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Hei jos tähän kysymykseen viitsisit vastata mun avuksi haha, oon nyt hakenut kans uuteen bikbokkiin töihin. Kauan siinä kesti et ne otti suhun yhteyttä? Ja ottiko ne yhteyttä sähköpostitse vai puhelimitse vai miten 😲 kiitos jo etukäteen!! 😊