Q&A: Minä, bloggaaminen & suhteet

Lifestyle

Mikä saa sinut aina kiukkuiseksi?

- Sotkuinen asunto, myöhästely, nälkä sekä nukkumaamenon venyminen! Hyvinvoinnin ylläpitäminen on itselleni näidenkin asioiden takia hyvin tärkeää; se näkyy fiiliksessäni jos olen laiminlyönyt jotakin rutiineistani.

Kuvaile itseäsi neljällä adjektiivilla?

- Positiivinen, määrätietoinen, kohtelias ja päättäväinen.

Minkälainen on sinun unelmaelämä?
- Olen silloin läsnä nykyhetkessä, tyytyväinen itseni, tyytyväinen työhöni, nautin arjesta, rakastan paljon ja voin hyvin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ulkoiset asiat, kuten asuinpaikka tai materia on melko toisarvoista näiden rinnalla.

Mitä pelkäät eniten?

- Väkivaltaa! Niin sotia kuin yksittäistapauksiakin.

Juotko kahvia?
- Juon kahviloissa toisinaan latteja sekä cappuccinoja, mutta en ole koskaan käyttänyt kahvinkeitintämme kotona :D Kahvi ei siis sinänsä kuulu arkeeni (saan kofeiinista helposti hyvin tärisyttävän ja heikon fiiliksen), se on lähinnä sellainen erityistilanteiden nautiskelujuoma.

Mihin sarjaan olet koukussa?
- Olen varmaan aina koukussa kaikkiin vanhoihin klassikoihin (Frendit, Täykkärit, Gossip Girl), joita jaksan katsella aina uudestaan ja uudestaan. Uusimmista sarjoista White Collar, Suits ja The Fosters ovat olleet koukuttavia!

Tykkäätkö koirista? Mikä rotu viehättää eniten?
- Tykkään kyllä, en vaan ole elänyt koirien kanssa juuri ollenkaan, joten isommat koirat kieltämättä vähän pelottavat! Pikkuiset pallerot ovat vuorostaan söpöimpiä ikinä, toy puudelit ovat suosikkejani.

Oletko enemmän ujo vai rohkea ja sanavalmis?
- En yleensä itse hakeudu huomion keskipisteeksi, mutta olen kyllä sanavalmis ja pystyn lähestymään tuntemattomia rohkeasti. Koen olevani hyvä small talkissa, mutta kaipaan myös välillä omaa tilaa ja etenkin suuressa porukassa se voi näkyä ulospäin pidättäytymisenä. Olen varmaankin siltä ja väliltä!

Tanssitko vanhojen tanssit? Millanen mekko ja kampaus sinulla oli?
- Tanssin kyllä! Mulla oli korallin värinen prinsessamekko tiaroineen kaikkineen ja hiukset laitoin itse kotona kiharalle. Kuvia lookista löytyy täältä!

Mitä vinkkejä antaisit blogin aloittamista harkitsevalle?
- Suosittelisin ehdottomasti panostamaan kuviin ja sivuston visuaalisuuteen, itse olen ainakin kokenut sen olevan hyvin olennainen osa blogeja. Työmäärää ja ajankäyttöä kannattaa jo alussa vähän mietiskellä, blogi vie nimittäin aivan valtavasti aikaa sekä energiaa. Henkilökohtaisesti rakastan tätä työtä, joten ympärivuorokautiset päivät eivät tietenkään haittaa minua, mutta bloggaaminen varmasti näyttää ulkopuolelle paljon totuutta helpommalta :)

Mitä suomalaisia blogeja seuraat?
- Seuraan itse asiassa aika huonosti ihan yksittäisiä blogeja, selailen lähinnä vaan Bloglovinin feediä ja valitsen sieltä mielenkiintoisimmat postaukset. Tickle Your Fancya olen lukenut kaikista pisimpään - Sara on aivan ihana! :)

Mistä saat inspiraatiota postauksiin? Mitä teet, jos et keksi mitään kirjoitettavaa?
- Saan inspiraatiota oikeastaan ihan vaan omasta elämästäni, postaan usein asioita mitä olen tehnyt tai ajatellut viime aikoina. Pyrin tuomaan blogissani esille pääsääntöisesti niitä asioita, jotka ovat itselleni ajankohtaisia ja tärkeitä. Olen myös tehnyt kännykkääni listan kivoista postausaiheista, joihin voin turvautua kiireen tai inspiraation puutteen keskellä. Pääsääntöisesti kuitenkin postaan vain silloin, kun tekstiä tulee luonnollisesti ja postausta on kiva valmistella, pakolla tuotetut sisällöt näkyvät mielestäni lopputuloksessa negatiivisella tavalla!

Mikä on parasta bloggaamisessa?
- Luova toteuttaminen, kehitysmahdollisuudet, onnistumisen tunteet, valokuvaus, uusien asioiden kokeminen ja vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa. Olette nimittäin aivan huippiksia siellä ruudun takana!

Missä työskentelet?

- Bloggaan kokopäiväisesti, eli työskentelen pääsääntöisesti kotona. Käytännössä voin kuitenkin työskennellä missä vaan, joskus esimerkiksi nappaan läppärin laukkuun ja siirryn johonkin kahvilaan tekemään hommia.

Nukutteko poikaystäväsi kanssa kiinni toisissanne?

- Itse asiassa kyllä, ainakin jossain vaiheessa yötä! Jos käydään nukkumaan erilleen, niin yleensä herätään kiinnikkäin.

Mitkä on teidän pitkän suhteen salat ja vinkit?
- Pienet hellyydenosoitukset arjessa, yhteiset aktiviteetit, aitous, rehelliset keskustelut, huumori ja tässä vaiheessa myös toisen läpikotainen tunteminen, on helppo lukea toista monien vuosien jälkeen :)

Riitelettekö ikinä? Mistä?
- Kotityöt ovat ehdottomasti suurin kinastelua aiheuttava aihe, olen itse hyvin tarkka siisteydestä ja poikaystäväni taas paljon suurpiirteisempi. Tämän lisäksi myös molempien nälkäkiukut näkyvät toisinaan arjessa, mutta eihän niitäkään nyt riidoiksi voi kutsua :D Ihan perinteisistä arjen jutuista siis kinastellaan, jos kinastellaan!

Miten piristät itseäsi esim. riidan aikana?
- Riidat toki puhutaan läpi ja keksitään tilanteeseen jokin ratkaisu, mutta yleisesti ottaen huonon fiiliksen sattuessa puhun jollekin, käyn pitkällä lenkillä, joogaan tai menen suosiolla nukkumaan. Liikunta auttaa yleensä aina ja seuraava päivä on viimeistään parempi!

Laitatteko viestiä poikaystäväsi kanssa päivisin?
- Laitetaan itse asiassa todella paljon, molemmista on kiva lähetellä kuvia, hauskoja lehtijuttuja tai muita kuulumisia pitkin päivää. Ollaan kuitenkin arkisin aika paljon erillään työaikojen takia, joten puhelimen kautta tulee juteltua paljon!

Kuinka pitkä olet?
- Noin 162 cm.

Lempi tee?
- Vihreä tee ehdottomasti! Suosikkini on Clipperin Green Chai Tea.

Lempi karkki?
- Spelttilakut ovat suosikkejani! Tavallisista karkeista ehdottomasti salmiakit, esimerkiksi punamustat pääkallot tai salmiakkiruudut. Raakasuklaa on myös ihan lempparia, vaikka se nyt ei taida karkkeihin lukeutuakaan...

Lempi leffa?
- Top 3 olisi varmaan White House Down, Fast & Furious 7 ja Paddington :D Tykkään myös paljon kaikenlaisista rakkaushömpistä, mutta ne eivät yleensä jää mieleen mitenkään sen kummemmin. Toiminnat ja ihanat animaatiot sen sijaan jäävät!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Joo, suoristankin aina vain silloin, jos esim. ponnarista on tullut ärsyttävä laine tai muu sellainen 😊
Tuija
Tuija,
Toi pipo on niin suloinen ja käy sulle todella hyvin! 😊
tuijastateofmind.blogspot.fi
Write a comment...
IP: 82.99.3.229