Q&A: Ask!

Olen saanut viime aikoina etenkin Snapchatissa paljon kysymyksiä eri aihealueisiin liittyen, joten ajattelin nyt liittää kysymysmahdollisuuden näiden aamuisten kuvien yhteyteen. En ole vielä tehnytkään erillistä vastauspostausta näiden uusien sivujen alle, joten ehkä nyt olisi viimeistään aika sellaiselle! Ajattelin vastata lähinnä tyyliin, kauneuteen, hyvinvointiin, elämään ja blogijuttuihin liittyviin juttuihin ja jaottelen ne eri postauksiin, kuten aina ennenkin. Toivottavasti siis keksitte hyviä ja mielenkiintoisia kysymyksiä, joitakin mihin voi vastata muutenkin kun vain yhdellä sanalla. Täällä jo odotellaan valmiiksi sormet näppäimistöllä! ;)

I've got a lot of random questions lately especially on Snapchat, so I decided to give you a chance to ask on this comment box, if there's something you'd like to know. I haven't done any Q&A's on my new site yet, so I thought now would be the time. So if you have any questions about my style, beauty things, wellness, life or blogging, just shoot, I hope I'll get something to think about. I'm waiting here, fingers already on keyboard! ;)

Pictures by Marianna

Sunnies - Prada
Coat - Bikbok
Shirt - Monki
Bag - Michael Kors

Likes

Comments

Tiina
,
Mitä vinkkejä antaisit blogin aloittamista harkitsevalle? Mitä sanoisit 18-vuotiaalle itsellesi?
Erika
,
Jos teet töitä toimistossa, keitä muita bloggaajia on samassa toimistossa? Miten sait kasvatettua noin pitkät hiukset? Lemppari vaatemerkkisi?
Iida
,
1. Tanssitko vanhojen tanssit? 2. Jos tanssit nii vinkkejä niihin ja millanen mekko ja kampaus sulla oli? 3. Jos saisit viikonlopun aikana tehdä ihan mitä vaan eikä esim. raha olisi ongelma, mitä tekisit? 4. Mitä pelkäät eniten? 5. Kuvaile itseäsi neljällä adjektiivilla? 6. Sun kauneudenhoidon kulmakivet? 7. Tulevaisuuden haaveet? 😊
Tiina
,
Minkä sävyinen sun tukka on?(:
Jennun
,
Mitkä ovat top 3 lempileffasi? Mikä on huikein asia/tapahtuma mitä elämässäsi olet kokenut? Mikä on lempivaatemerkkisi ja -kosmetiikkabrändi?
Manda
,
Miten oikein pidät hiuksesi hyvän näköisinä ulkona, kun on huono sää? Minulla on saman mittaiset hiukset ja ne menee ihan järkyttävän näköisiksi jos tuulee, sataa tai jos ne sähköistyy talvivaatteista! Käytätkö esim. Lakkaa? Ja miten pidät hiukset yöllä?:)
olga
,
1. Mitä aineita käytät päivittäin hiuksiisi? 2. Nukutteko poikaystävän kans kiinni toisissa? 3. Mitkä on teidän pitkän suhteen salat ja vinkit? 4. Riitelettekö ikinä? Jos niin mistä? 5. Mitä ravintolisiä syöt? Minkä merkkisiä? 6. Laitatteko viestiä poikaystävän kaa päivisin? Tai onko päiviä ettette laita yhtää? 7. Monelta heräät viikonloppuisin? Entä monelta meet nukkuun? 8. Kuinka usein peset pyykkiä? 9. Entä imuroit? 10. Kuinka usein teet vatsalihaksia? Siinä 😃 laidasta laitaan
ninnu
,
1. Jos sul on riitaa poikaystävän kans niin mitkä asiat silloin piristää sua tai mistä saat voimaa silloin jatkaa työtä esim? 2. Oletko koskaan pahalla päällä? Tääl blogis sust saa nii ilosen kuvan 😊) 3. Oletteko ikinä menny nukkuu vihasina sun miehes kaa?
Sonja Tuulia K
,
Mistä meikkituotteista et luopuisi ikinä? Mitä yleensä syöt päivän aikana? Mitä ruokia valmistat yleensä silloin, jos on kiire? Mikä on parasta bloggaamisessa? Mitkä on sun 5 lempiblogia? Mitä yleensä syöt koulussa vai onko siellä aina sun ruokavaliolle sopivaa ruokaa? Mikä on sun lempiruokas? Mitä ilman et voisi elää? Mistä toi sun positiivisuus oikein kumpuaa? Onko sulla koskaan huonoja päiviä ja miten yrität parantaa niitä? Paras muistos? Mitä pelkäät? Onko olemassa mitää, mikä saa sut aina todella kiukkuseks? Kerro jokin huono asia mitä sulle on tapahtunu lähiaikoina? Mikä on sun lempikarkki? Mikä on sun luottoasus? Mitä sun ostoslistalla on tällä hetkellä? Mitä ruokia sun jääkapista löytyy aina?
Tiia
,
Lempi terveellinen/epäterveellinen snack? Mitä ylläpidät henkistä hyvinvointiasi? Mikä on sinun unelmaelämä? Miten pysyt positiivisena ja energisenä arjessa? Lempi joogaliike? Mitä teet jos sulla on turvonnut/epämukava olo esim. herkuttelun jälkeen? Tekeekö sun ikinä mieli sokeriherkkuja?