Picmix

Perjantai taas! Tässä vähän kuvia viime viikoilta, aikamoista lomailua on ollu.. Noh, ens viikolla alkaa uudet työt!

It's Friday again! Here's some pics from last weeks, it feels like I'm on vacation or something.. Well, I'm starting a new job next week!

Ruokaaa... :D Ananas-mango fruitie, meidän subit, täydellinen startti täydelliselle päivälle ja mun lemppari välipala. Bongaa myös mun uus neule ja uudet treenishortsit!

Fooood... :D Pineapple-mango fruitie, our subs, a perfect start to a perfect day and my fav snack. In addition: my new sweater and new training shorts - spotted! 
 
Meillä oli eilen ihana roadtrip Lotan kanssa, oli niin hauskaa!! Keväinen sää, hyvää musiikkia ja kaikkia paikkoja missä ei oltu ikinä käyty. Ben&Jerry's kuva on vappuaatolta; leffaa ja herkkuja Katjan kanssa. Parasta ♥

Yesterday we had an amazing road trip with Lotta, I had so much fun!! Springy weather, good music and some places we've never been before. That Ben&Jerry's pic is from May Day eve; I was watching a movie and eating yummies with Katja. Huge ♥
 
10km lenkkejä, nameja, aurinkoisia päiviä, piknikejä..
10k runs, sweets, sunny days, picnics.. 
Shoppailua (ei Vuittonilla - valitettavasti), random kuva hotellilta, treenailua urheilukentällä ja Cosmon lukemista junassa.

Shopping (not at Louis Vuitton - unfortunately), a random pic from the hotelroom, working out at the sports field and reading Cosmo on a train.

Have a great weekend everyone!

Likes

Comments

Johanna,
Ei oo valitettavasti aina mahdollisuus kuvata mut yritän, mäkin haluaisin niitä enemmän!!:(
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Mabe,
ihan täydellisiä kuvia! <3 Herranjestas! 😃
www.blogger.com/profile/004626144279131523
Anonyymi
,
Johanna kuitenkin esiintyy täällä omalla nimellään ja omilla kuvillaan, kuka tahansa voi selata tätä blogia ja käyttää tietoja ja kuvia mitä täällä on miten haluaa, joten minusta on hyvä että osaa pitää huolen omasta yksityisyydestään. Kenenkään poliittiset tms. mielipiteet ei kuulu muille, ja Johanna tekee tätä ilokseen, ei työkseen 😃 Tarkoituksena ei todellakaan ole oppia tuntemaan häntä läpikotaisin blogin kautta. On sit erikseen blogeja joissa ihmiset jakaa mielipiteitään ja suuri osa niistä anonyymejä..
Anonyymi
,
Stocka ei petä koskaan. 😊
Anonyymi
,
Hah täsmälleen sama ku mulla!:D
Anonyymi
,
Hävettääkö sinua joku siinä asunnossa, eikö se oo yhtä hieno ku porukoillas? Tuntuu että sanot aina millon minkäkin tekosyyn minkä takia et voi tehdä asuntopostausta. Sanoit jo ennen sun cosmon bloggausta että se on tulossa ja nyt viisi kuukautta myöhemmin still nothing? En sano tätä pahalla, hämmästyttää vaan...
Johanna,
:D ei hävetä, olen tooosi tyytyväinen 😊
OOn aina sanonu että teen sen sitten ku kaikki on valmista ja saan aikaseksi otettua kuvat, osan oon jo ottanut mut koko postaus ei vaan oo vielä valmis 😊 OMan kodin esittely on kuitenki aika yksityinen asia mun mielestä, haluun tehdä sen kunnolla!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
onks tossa arla keso jutussa pelkkää raejuustoa? yritän keksiä yöihin eväitä 😃 mitä sä yleensä otat mukaan? 😊
Anonyymi
,
Mistä oot saanu noita tuttifrutti ringsejä? 😊
Anonyymi
,
saitko vastauksen =)) ?