Peace love & ice creamKevään ensimmäinen jäätelö, check! Ben & Jerry's Peanut butter cup, en oo ennen testannut mut pitää varmaan lähiaikoina käydä ostamassa uudestaan - oli sen verran hyvää...
The first ice-cream of spring, check! Ben & Jerry's Peanut butter cup, never tried that one before. Well, I think I'm gonna buy it again in the short run, it was sooooo tasty...
 Vanha kotikaupunki ja siellä oleva täydellinen karkkikauppa, näin siinä sit käy...
My old hometown and the luscious sweetshop, oooh gosh...
Hahhaa minähän se siinä... Mua naurattaa joka kerta kun nään tän kuvan :D Mun veli osti viikonloppuna moottoripyörän ja pakkohan munkin oli koittaa miltä tollasen kyydissä tuntuu!
Hahhaa yap, that's me! This one is so funny... My brother bought a motorbike and I just had to try how it felt, ofc..
Ja tiiättekö mitä? Kaikki nyt tietää että Justin Bieber on Suomessa ja keikka on tänään, menossa mukana minä!!!! Liput ostettu noin 9 kuukautta sitten, tulihan tää päivä vihdoin... JEEE!
And you know what...? Justin Bieber is in Finland and today he'll perform at Hartwall Areena - I'M SO GOING!!! We bought tickets like... 9 months ago, huh it's a long time! Yay, I'm so exited!

Likes

Comments

sini pennanen,
tosi kivan näköinen blogi siulla ! 😊 voisitko käydä kurkkaamassa miun blogia ja liittyä vaikka lukijaksi jos tykkäät ?:) kommentitkin on enemmän kuin tervetulleita !

http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/
http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/
http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/127677373889919211
Anonyymi
,
karkkiset <3
Anonyymi
,
rrrrru;)
Anonyymi
,
Milloin vastaat kysymyspostauksen kysymyksiin? 😊
Enmilia,
Tuosta viimeisestä kuvasta tulis upea banneri tai tuo "profiilikuva" tänne blogiin 😊
www.blogger.com/profile/004361433876198483
Jessika,
Aaa oon niinkade kaikille ketkä oli keikalla!! 😃 En tajuu miksen vaan voinu sitte käyttää palkasta viimisiä euroja lippuun, ois se ollu niin mahtavaa 😃
Ihana kuva susta!
Heluisitko joskus tehdä jonkuulaista "asuntopostausta" tai ei välttämättä koko asuntoa jos et tykkää, vaa vaikka kuvia vähä sieltä sun täältä? 😊
www.blogger.com/profile/126299895574548917
Ada
,
toivottavasti ei kuulosta oudolta mut olitko sattumoisi tnä kaupas tai jotai aamul siin enne 11 päällä vaalee takki ja vaaleet uggit?:) koska näin iiihan sun näkösen tytön ku venasin bussiii ku tuli salilta..
Miia,
Anonyymi
,
Mistä toi vikan kuvan valkonen toppi on? aivan täydellinen! <3
Anonyymi
,
heei 😊 Sun blogissa näkyy usein kolmea herkkua, macaroneja, karkkeja ja ben&jerry jäätelöä. Aattelin kysyä että mistä ostat ja paljonko maksat? Voi olla että on ihan kiinni omasta asuinpaikasta, mutta täällä ne maksaa niin törkeen paljon kukin, ettei voi oikein ostaa... 😃 Ja etenkin macaronit, mistä niitä saa!