Outfit Inspo

Lifestyle, Outfits
Blazer Amazon.com / Jeans Boutique2.com / Shoes Steve Madden / Bag Forfardforwar / Scarf H&M
Moikka! Mitä nää sadepäivät on olevinaan...? Ton sään takia kuviakaan ei oo hirveesti tullu otettua, mutta ajattelin tehdä pitkästä aikaa pienen inspiraatio postauksen. Syksy tulee (siltä ainakin pihalla näyttää) ja keräilin teille Polyvoren avulla pari ajankohtaista asua. Yläpuolella vähän siistimpi asukokonaisuus, tai ei mulla ainakaan perus koulupäivänä tollaiset tappokorot jalkaan ihan ekana lähtis.. :)
Shirt Nelly.com / Jacket Theoutnet.com / Shoes Nastygal.com / Jeans Jades24.com

Tämä taas sopis mun mielestä tosi hyvin koulun penkille ja voisin enemmän kun mielelläni saada nää kaikki yksilöt mun omaankin vaatekaappiin. Ton tyylistä takkia on tässä nyt jonkun aikaa etsiskelty (tuloksetta), joten bongauksia otetaan vastaan! Tää kyseinen takki maksaa 245€, ehkä vähän edullisempaa versiota kaipailisin tästä kivasta syystakista..

Sweater farfetch.com / Jeans French Connect / Boots H&M / Bag Alexander Mcqueen

Toinen tällainen ihan kiva perusasu kaupungille, kouluun tai ihan oikeastaan minne vaan. Mun oma lemppari tästä kollaasista on ehdottomasti toi valkonen pusero, tosi yksinkertainen mut jotenkin aikas ihana! Myös näiden farkkujen väri on mulle tosi mieleinen, tuolta vaatekaapista löytyykin yhet ton tyyliset (ja tosi paljon käytetyt) housut.
Shorts Etsy.com / Blazer Wallisfashion.com / Shirt Forever21 / Scarf H&M / Sunnies Ray-Ban
...ja viimeinen! Tähän aikaan vuodesta voi yhdistellä tosi erilaisia vaatteita ja shortsejen kanssa menee mun mielestä niin neuleet kuin bleiseritkin. Uudet vaatteet ja erilaiset yhdistelmät kesävaatteisiin - ehdottomasti parasta syksyssä!! Tää vika kolataa ehkä muhun itseeni eniten, vaikka kyllä mielelläni vetäisin minkä vaan näistä asuista päälleni.

Löytyikö teillä lempparia? Ja mitä mieltä pitkästä aikaa tällaisesta postauksesta? :)

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
tee arkimeikkipostaus lähiaikoina? ois tosi kiva!!!
Anonyymi
Anonyymi,
Ainakin loppukesästä olin nähnyt h&m ja veromadassa, toivottavasti oli apuu. (:
Write a comment...
IP: 82.99.3.229