Our Holiday traditions

Lifestyle

Meidän joulutraditioihin kuuluu...

☃ Punaiseen pukeutuminen - illalliselle pukeudun aina mekkoon, mutta muulloin johonkin mukavaan neuleeseen. ☃ Joulukukat - päädyttiin punaisiin ruusuihin tällä kertaa!

Our Christmas traditions are...

☃ Wearing something red - a dress for dinner and a comfy knit for cozy evenings. ☃ Buying christmassy flowers - decided to go for red roses this year!

☃ Joulupäivän jättimäinen juustolautanen ja koko perheen leffa - tänä vuonna katsottiin Frozen! ☃ Yhteiset kävelylenkit, niin aattona, joulupäivänä kuin tapaninpäivänäkin.

Making a huge cheese plate on christmas day and watching a movie together - this year it was Frozen! ☃ Going for walks together, on christmas eve morning, christmas day and boxing day as well.

☃ Perinteisten jouluruokien lisäksi uusien juttujen kokeileminen - tällä kertaa testattiin kastanjoita.

In addition to the traditional dishes, we always try something different. Roasted chestnuts for example! (They're not very in common in Finland)

☃ Kuusen koristelu minun toimesta - yksi suosikkijutuistani joulussa. ☃ Aattoaamun joulusukka, josta paljastuu aina jotakin pientä kivaa. Tänä vuonna pukki yllätti Daniel Wellingtonin ruusukultaisella käsikorulla, joka on ollut kädessä siitä lähtien!

Mites teidän jouluperinteet, löytyykö samoja kuin meillä? :)

Me decorating the tree - one of my favorite christmas activities. ☃ Peeking into the stocking on christmas eve morning, there's always something nice from Santa. This year I got a rose gold bracelet from Daniel Wellington - I've been wearing it everyday since!

How's your holiday traditions, anything similar? :)

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Kiitos!
Jenni
Jenni,
Ihanan tunnelmallinen postaus <3 Olen myös niin jouluihminen, että nyt joulun jälkeen meinaa hiipiä haikea olo. Nytkö se jo on ohi 😟 Meilläkin traditioihin kuuluu, että muuten pukeudutaan rennosti (tänä vuonna löysin aivan ihanan jouluisen oloasun) mutta joulupöytään laitetaan hienot vaatteet. Kyllä se vain tuo extrajuhlantuntua siihen ihanaan hetkeen ja muutenkin on mukava kunnioittaa jouluruoan tekijää pukeutumalla hienommin 😊 Tänä vuonna mekin katsottiin äitin ja siskoni kanssa yhdessä Frozen. Joululeffat ja -ohjelmat ovat kyllä osa joulua ja niitä olen joululaulujen ohella fiilistellytkin pitkin loppuvuotta 😃 Ihanaa uutta vuotta!
Write a comment...
IP: 82.99.3.229