Our Christmas Eve

LifestyleNyt vihdoin tää ainoa ja oikea joulupostaus; jouluaatto! Mähän siis tunnettuna jouluhulluna heräsin aamuviideltä, aika hiljaista oli kaikkialla siihen aikaan.. Olkkarissa Vilma-kisu oli tyytyväisenä nukkumassa sen oman lahjan päällä, se on niin hauska miten se aina löytää sen oman pakettinsa kaikkien niiden joukosta! Jouluvalot päälle ja pari joulusuklaata suuhun, sit alkoikin perinteisen joulupuuron valmistaminen.  Kanelipuuron jälkeen tää nuoriso siirtyi olkkarin sohvalle makoilemaan ja katselemaan jouluaamun ohjelmia, joulupukin kuuma linja on ihan ehdoton!


Tällainen oli mun jouluaaton asu tänä vuonna. Olin jo varautunu laittamaan saman mekon minkä vuosi sitten, mutta äiti olikin napannu H&M:stä mulle tällaisen mukaan. Rento, mutta ihan söpö mekko oli tosi mukava pitää päällä koko päivän. :)
Siinä päivän aikana valmisteltiin jouluruokaa, avattiin yli-iso suklaarasia (joka on tyhjentyny tässä muutaman päivän aikana melkoista vauhtia) ja mulla oli kamera kädessä niin usein kun vaan muistin. Joulusaunaa, joulumusiikkia ja yhdessäoloa - tällaisista perusjutuista meidänkin jouluaatto koostui!Sain Indiedaysilta joku aika sit kullanvärisen Chambordin likööripullon ja vihdoin oli hyvä syy avata se. Vadelman, karhunvatukan ja vaniljan makuinen juoma maistui kyllä yhtä hyvältä kun näyttääkin!
Kuusen alla taas oli niin ihania paketteja ja paperin sisällä vielä ihanampia yllätyksiä. Voisin tehdä vähän myöhemmin jonkinlaisen joululahjapostauksen, miltäs kuulostaisi?

Jouluruokaa nautittiin ihan pidemmän kaavan mukaan, oli siinä kyllä syömistäkin! Nyt on taas jouluruokakiintiö melko täynnä, vaikka se niin hyvältä aina kerran vuodessa maistuukin. Pöydästä löytyi kaikkea jänispaistista lähtien, mutta omia lemppareita oli ehdottomasti rosolli, lohi ja mäti.Ruoan jälkeen kaikilla kaikilla oli vähän samanlainen fiilis kun Vilmalla ylläolevassa kuvassa; täysi ja tyytyväinen.. Herkuttelun ja lahjojen jälkeen alettiin katsomaan Joulutarinaa telkkarista, tääkin on katsottu meillä varmaan joka vuosi.. Leffassa olevat puuveistokset on nimittäin iso-sedän tekemiä, sai taas bongailla sieltä samoja teoksia mitä täältä kotoakin löytyy :)
Sellainen jouluaatto, ihanan rauhallinen tunnelma koko päivän! Mites siellä, rauhallisesti kotona vai sukulaisten luona yhdessä?

Likes

Comments

Miru
Miru,
Oi että miten ihana tuo ''Welcome home'' - tarjotin ! Mistä se on !? 😊
www.blogger.com/profile/096262751414416326
Anonyymi
Anonyymi,
Kissa on toki ihana, niinku kissat aina, mut kannattaa pitää mielessä et kissalle pyöreys voi aiheuttaa aika paljon ongelmia, kuten tietty ihmisellekin. Siinä on vaan se ero, et ihminen on loppupeleissä vastuussa itestään ja voi mahdollisuuksien mukaan muuttaa toimintaansa. Kissa syö mitä sille annetaan.

Tämä siis ihan vaan muistutuksena siitä, että riskit lisääntyy siinä missä pyöreyskin. Kyseisen kissan nykyterveydentila voi toki olla ihan kunnossa.
Write a comment...
IP: 82.99.3.229