October love

Oon nyt nauttinut tästä syksystä, sen kauniista ruskasta ja suhteellisen lämpimästä säästä ihan kaikin voimin, vielä kun se on mahdollista. Oon viettänyt yllättävän paljon aikaa tuolla oranssinkeltaisilla kävelyteillä, pukeutunut melko huolettomasti, kiinnostunut taas enemmän sisustamisesta ja kuten sanoin pari postausta aikaisemmin, hääräillyt keittiössä. Testasin vähän terveellisempää mustikkapiirakkaa, tein jotain kookoskeksejä piparkakkumuotteja apuna käyttäen (fail) ja kotitekoinen omenasose on nyt päätynyt mun aamupuurojen piristykseksi, ettei maapähkinävoi näyttäisi siinä niin yksinäiseltä. Nam! Parvekkeella odottais vielä reilu annos mun syksyn lemppareita eli kanttarelleja, mutta musta vähän tuntuu, että sen homman mä jätän kokonaan Jonille...
Hat Bikbok / Blazer Mango / Jeans Dr. Denim / Scarf Cubus / Shoes Dinsko / Bag & watch Michael Kors
Pari sanaa vielä tästä asusta! Olen aina ihaillut muiden hatullisten ihanaa syyslookia, mutta en vain koskaan ole itse ollut hattuihmisiä. Harkitsin jo kesällä jonkinlaisen kesähatun ostoa, mutta tulin aina itse ostohetkellä siihen tulokseen, että se luultavasti jäisi vaan hyllylle pölyttymään. Pääsin kuitenkin pari viikkoa sitten tästä ajatuksesta yli ja tadaa, ensimmäinen lierihattu check! Mitä tykkäätte? Mä oon ainakin aika fiiliksissä!
// So what is up? I've been enjoying the fall foliage in a park, wearing pretty casual clothes, decorating our home and like I said a couple posts ago, cooking a lot lately. I tried a healthy blueberry pie, coconut cookies baked with gingerbread cookie molds (fail) and a morning porridge topped with homemade apple sauce. Yum! What it comes to my outfit, that is my first brimmed hat. I've never really been a hat person, but I actually like this one. A lot. What do you think?

Likes

Comments

Johanna,
Juteltiin siis ekaa kertaa fb ja tavattiin juna-asemalla 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Joo, kohta alkaa olla aika harmaata! 😟
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Minttu,
Aivan ihana asu!

http://www.minttuemilia.com/
www.minttuemilia.com/
Beauty Follower,
Tea for me too please lol 😊

Cool hat!

http://beautyfollower.blogspot.gr
www.blogger.com/profile/160645050039606137
Carian,
Simple, yet stylish. It's a great outfit! Just discovered your blog and it's an instant follow! Lovely pictures. 😊

X Carian
https://simplychicls.blogspot.com
www.blogger.com/profile/041449724377535653