New phone?

Luukku numero 13, heh! Monissa blogeissa pyörii tällä hetkellä kaikenlaisia joulukalentereita ja arvontoja, joten laitetaanhan nyt täälläkin yksi käyntiin! Haluaisitko antaa tänä vuonna jollekin lähimmäisellesi vähän arvokkaamman lahjan? Vai oletko kenties itse uuden puhelimen tarpeessa?

Sain muutama viikko sitten testiin ihan äskettäin markkinoille tulleen puhelimen, Honor 6:en. Kerrankin olen testaamassa jotakin ihan ensimmäisten joukossa! Pitihän mun odotella iPhonenkin kohdalla siihen viidenteen malliin, että sain sen itselleni kotiutettua ;) Iphoneen on nyt totuttu ja tämän uuden puhelimen Android käyttöjärjestelmä tuntui taas pitkästä aikaa vähän oudolta, mutta edellisenä Samsungin omistajana siihen tottui taas ihan hetkessä. Honorin ominaisuuksista etenkin hyvälaatuinen kamera sai multa suurta kiitosta testijakson aikana, sillä ensisijaisessa kamerassa on 18 megapikseliä ja etukamerassa 5. Tällä selfiekameralla sai otettua myös panoraamakuvia vähän laajemmalta alueelta, mikä oli ainakin mulle ihan uus juttu! Mukana kulkeva hyvälaatuinen kamera on kieltämättä ainakin bloggaajalle (ja instagramin koukuttajille) ihan ehdoton juttu, eikö? Kameran lisäksi toi suuri ja kirkas näyttö oli kivaa vaihtelua mun kapeampaan iPhoneen, koska siis kukapa nyt ei tykkäisi katsella sitä Instagram feediä vähän terävämmältä ja laajemmalta näytöltä..

No, nyt kun tiedätte mun lemppari ominaisuudet tästä uutukaisesta, siirrytään siihen itse kilpailuun! Uskoisin, että nykyään puhelimelta odotetaan vähän muutakin, kun vain hyvää kuuluvuutta ja toimivia tekstiviestejä. Mulle tärkeimpiä ominaisuuksia ovat ehdottomasti hyvälaatuinen kamera, kestävä akku ja kirkas, selkeä näyttö. Mitäs mieltä sinä olet? Mitkä kolme asiaa sinun puhelimestasi on pakko löytyä? Kommentointiaikaa on nyt tällä kertaa ensi viikon keskiviikkoon (17.12) asti, jos saataisiin upouusi puhelin onnekkaalle voittajalle vielä ennen muiden joululahjojen avaamista. Hophop, nyt kommentoimaan!

Yhteistyössä Hihonor.com.

Likes

Comments

Nita,
Kestävä akku! Tosin riippuu ihan käytöstäkin kauanko kestää 😃
nita.kor.pi (at) netti.fi
www.blogger.com/profile/136570489268264936
Anonyymi
,
Minun mielestä puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia on ehdottomasti kestävä akku, helppo ja yksinkertainen käyttöjärjestelmä sekä tarkka ja selkeä näyttö! 😊

emmasarasofia@windowslive.com
Kirsi,
hyvä kamera, miellyttävä ulkonäkö sekä kestävä akku 😊

kirsi_06@hotmail.com
www.blogger.com/profile/122281477810266971
Emma,
Hyvä kamera, tarpeeks tallennustilaa ja selkee ja hyvä käyttöjärjestelmä on tärkeitä 😊
emmz@windowslive.com
www.blogger.com/profile/099593171910731310
Anonyymi
,
Akunkesto, hyvä kamera ja tarpeeksi suuri näyttö, ettei tekstaaminen jne tuota ongelmia!
matildaf@hotmail.fi
Anonyymi
,
Tärkeimpiä ominaisuuksia puhelimessa ovat mielestäni näytön koko, tarkka kamera sekä puhelimen kestävyys 😊

jonnamaria.laitila@gmail.com
Anonyymi
,
Hyvä kamera, kestävä akku ja että se on tyylikkäästi muotoiltu 😊 ,
rauhaniemi.anissa@hotmail.com
Anonyymi
,
Näytön tarkkuus, kestävä akku ja kestävä puhelin.
Kaisl_@hotmail.com
melly,
Ulkonäkö, laadukas kamera ja akunkesto ovat tärkeimpiä!
mervi_vahamaa@hotmail.com
www.blogger.com/profile/162572630518281338
Anonyymi
,
Ehdottomasti akun kestävyys! iPhone 5:lla oon nyt vähän yli vuoden tapellu ja pikkuhiljaa menee hermo.. Lataan puhelinta joka yö ja lisäks keskimäärin päivisin sen kaks kertaa ainakin. Ja sit ku tulee kylmä ja pakkanen ni akku ei kestä yhtää. Puhelin näyttää 40%:a ja sammuu, ku on liian kylmä. Että todellakin tulis uusi puhelin tarpeeseen! 😃

-Janina
janskyy_93 @ hotmail.com