New Fave


Heheei! Instagramia seurailevat ehkä jo bongas mun viimeisimmästä kuvasta tän uutukaisen, mutta tulin nyt vielä fiilistelemään tätä bloginkin puolelle. Löysin itselleni käytännöllisen ja joka asuun sopivan luottolaukun, vihdoin! Mulla on jo muutama Michael Kors ennestääkin, mutta jostain syystä oon aina valinnu melko epäkäytännöllisiä vaihtoehtoja. Leopardikuvio ei todellakaan mene kaikkiin asuihin, clutch toimii ainoastaan vähän hienomman asun kanssa, Hamilton Satchel osottautui mulle liian pieneksi ja vaikka niititetty Selma onkin niin ihana, ei se kuitenkaan oo mikään paras laukku arkikäyttöön. Tällä kertaa oon ihan varma, et tää uus Travel Tote tulee näkymään paljon tulevissa asukuvissa, jee!!
Nyt tuli kokonainen postaus tästä yhdestä laukusta, välillä näinkin hahah! Katotaan jos saisin seuraavaan postauksen loput vastaukset kasaan, niin saisitte taas vähän syvällisempää luettavaa. Mulla ei ollu muuta tällä kertaa, mutta mitä mieltä TE ootte tästä? Onko omistajansa näköinen laukku? :)
// Heyy, did you see my latest picture on Instagram? If you didn't, here's my new baby! I've finally found a beautiful, classic handbag and I'm super excited about it. I already have a few Michael Kors bag, but none of them are practical in everyday use. So I just came to share my happy thoughts and show you some pictures from my new fave!  What do you think about it? Is it right for me?

Likes

Comments

Anonyymi
,
Pakko kyllä yhtyä näihin kommenteihin että laukku näyttää aika halvalta ja etelän lv kopiolta.
Anonyymi
,
Tosi ihana laukku ja just sun tyylinen! Ja muutenkin sun blogi on aivan ihana ja yks lemppareista 😊
Anonyymi
,
Tykkään blogistasi ja tyylistään, mutta hieman kyllä petyin että olet mennyt ostamaan tällaisen halvan kopion.
Anonyymi
,
Samaa mieltä! Kunnon asukuva postaista vaan kehiin! =)
Anonyymi
,
Näyttää muoviselta ja tönköltä. Kerrassaan kamala laukku. En pitäisi vaikka maksettaisiin.
pauliinariikka,
Pakko myös ottaa osaa Louis vuittonin kopioimiseen. Pidän Korssin laukuista erittäin paljon, erityisesti siitä että laukut ovat nahkaa. Itseltänikin neljä MK:n laukkua löytyy. Pakko kyllä sanoa, että Kors on pitkän aikaa jo matkinut Vuittonia.. Itselläni löytyy tuo samainen laukku mustavalkoraidallisena ja siitä jo huomasin kuinka paljon samaa siinä on verrattuna neverfulliin. Ihme, että saavat edes tehdä lähes kopioita vuittonin laukuista. Muuten MK on kyllä hyvä merkki, vaikkakin osa laukuista on hajonnut monella jo noin puolessa vuodessa. (Itselleni ei onneksi kummiskaan ole näin käynyt, osaa syy siihen ehkä on ettei laukut ole päivittäisessä käytössä, enemmän neverfullia tulee käytettyä, kuin jet set travelia..) Mutta onnea uudesta laukusta, vaikka itse en olisi näin Lv kopioo ostanut.:)) Jokaisella omat mielipiteet.
www.blogger.com/profile/173263918591001770
Anonyymi
,
Hah, kyllä mulle kelpais! Ihana laukku 😊 😊
Anonyymi
,
Aivan ihana laukku! Ja itseasiassa katselin tän perään stockmannilla ja olisin halunnut kiikuttaa sen kassan kautta kotiin, mutta jätin sen kuitenkin kauppaan. 😃
Anonyymi
,
oijoi! oon kuolannu LV (damier?) kuosia jonku aikaa, mutta ainut joka muhun iskee, on vaan toi ruutu-style. MK laukun omistan itekin, sen isoimman hamiltonin mustana ja tuntuu välillä että se painaa itessää jo aika paljon. mut oon myös kuolannu jet settiä en vaa oo tykänny niistä mustista perus kuoseista. mutta TOI laukku on iha perfect! ei tuu heti vastaan
mm
,
Mä olen jo kaaaauan kuolannut tätä laukkua, mutten tajunnut ostaa sillon kun nää olin myynnissä 😟 Omistan ennestään jo korsseja myös, parit jet setit ja hamiltonit. Bongasin sitten nettikirppiksellä myynnissä tämän ja JEE nyt se on mun!! Ja tohon ylläolevaan "muovi" kommenttiin...tää laukkuhan ON muovia, paitsi nuo vaaleat osat nahkaa. Joten onko ihme että näyttää muoviselta? 😃 ite tykkään tästä kuosin takia, ja siks koska tossa päällä on tota MK-kirjailua, pelkillä ruuduilla se ois kopioimista!