Namast'ay in bed

Loppuviikkoni näytti hyvin pitkälti tältä, eli ohjelmassa oli kotivaatteita, opparia, kirjoja ja ihan kirjaimellista lepoa. Olin vähän jos minkä oireen pauloissa, joten makoilin sen kummemmin liikkumatta ja ulkoilematta niin, että kärsin jo loppuviikosta selkävaivoista, hah. Onneksi kuitenkin saatiin edes nämä kuvat niistä mielettömistä pakkaspäivistä, ettei koko viikko mennyt ihan toimettomana! Nyt ollaankin sitten taas voiton puolella ja tähänhän sitä tähdättiinkin - lähden nimittäin ylihuomenna työmatkalle Pärnuun. Uutta materiaalia tulee siis viimeistään sieltä (ei enää vanhoja kuvia Instaan, heh) eli ollaan kuulolla! ♡

Here's how I spent my end of the week, basically just being cozy, writing my thesis, reading and resting. There was all kinds of symptoms going on in my body, so I kept myself busy on the couch and now I'm suffering from the back pain, hah. Luckily we got at least these pictures with snow the other day! Now I'm feeling a whole lot better and that was actually my goal, since I'm off to a work related trip on Wednesday. I can't wait to get new content here (no more old pictures on Instagram, heh) so talk to you soon! ♡

Likes

Comments

Johanna
,
Ted Baker!
Johanna
,
Heippa! Olen muistaakseni kirjottanut, ettei se ihan vaan yleisesti sovi mulle (vatsavaivoja en ole tietääkseni/muistaakseni siitä saanut), mutta jäätäviä tärinöitä ja kofeiinihumalia niidenkin sijaan 😃 En siis vieläkään voi juoda isoja määriä nimenomaan sen tuoman heikon olon vuoksi, mutta yhden espresso-shotin juomat menee ja maksimissaan yksi kahvi päivässä. Latten tilaan esim. aina erikseen yhdellä ja kotona juon vahvuudeltaan hyvin mietoja, sillä olen ihan super herkkä kofeiinille! Tuleeko sulle huonoa oloa, vai miten vatsa oireilee? Mulla johtui (ja johtuu suurista määristä edelleen) se siitä, jos kofeiinia on kropassa ja verensokeri alhaalla. Tyhjään vatsaan siis ehdoton no no ainakin täällä!
Roosa
,
IHANIA kuvia taas! Sulla on mielettömän hyvä visuaalinen silmä
Johanna
,
Kiitos kaunis Roosa, ihanasti sanottu!
Emilia
,
Niin upeita kuvia jälleen kerran, näyttää niin kodikkaalle ja just sille, että tekis mieli viettää koko päivä tuolla peiton alla leffoja katsellen :') Sä oot kyllä ihan huippu valokuvaaja!
Johanna
,
Joo toi on ihan varmasti se! Ja myös tottumiskysymys, huomasin just tän postauksen kahvia juodessa et en oo juonu varmaan kolmeen viikkoon kuppiakaan, niin huomasi kyllä heti et meinas alkaa heikottamaan 😊 Toivottavasti auttoi!
Johanna
,
Kiitos paljon!
Johanna
,
Ihana oot! Kiitos 😊 Viikon tuolla epäsäännöllisesti makoilleena ulkoilma ja ystävät alkoi kieltämättä houkuttelemaan, mutta onneks ollaan jo paremman puolella! Kiitos ihanista sanoistasi!
Erica,
Eikä, mitkä töppöset ! <3
ericakarppinen.blogspot.fi