My office at home

Sisustusjutut ovat olleet varsin suosittuja viime aikoina, joten ajattelin jakaa vielä muutaman kuvan pikku kotitoimistostani! Kauan sohvalla/lattialla/keittiönpöydällä/sängyllä työskenneltyäni päätin tehdä niin ergonomialle kuin inspiraatiollenikin jotain, eikä mennyt kauaakaan kun olohuoneemme toisella seinustalla koreili viihtyisä työpöytä. Tiesin heti haluavani käyttää Deseniolta saamaani Prada-julistetta tässä nurkkauksessa, se sopii mielestäni aivan täydellisesti teemaan ja mustien yksityiskohtiensa takia myös piristää muuten melko vaaleaa kokonaisuutta. Leikkokukkien nuupahtamiseen kyllästyneenä ostin pöydälleni pidempiaikaisen hortensian ja kuten jo pari päivää sitten kerroin, kehittelin pöydän nurkkaan koruistani kauniita sisustuselementtejä. Kultaa, valkoista, mustaa, inspiraatiota ja kukkia - en siis voisi olla enää enempää tyytyväinen!

You've been asking a lot of these decoration posts, so I decided to take a few more pictures from my home office! I was working a long time at couch/on the floor/in the kitchen/on bed, so one day I just decided to do something to the working ergonomics and my inspiration. It didn't even take long that it was all done in the corner of our living room and I couldn't be happier about all the beautiful details. Prada poster, pink hydrangea, black and white, a lot of inspiration and gold jewelry organizers!

Likes

Comments

Julia85
,
Kiva nurkkaus 😊 Onko korurasiat mistä? Minkäkoisena kuvat laitat blogiin?
Maarit
,
Mun mielestä noi Prada-julisteet ja muut vastaavat on yhtä persoonattomia ku esim tähtitatuoinnit. Sen lisäks että ne on tylsiä, niistä menee idea aika äkkiä ku niitä on ihan kaikilla. Onks tää kotitoimisto nyt muutenkin joku uus juttu? Tuntuu et kaikilla on nyt työpöytä, jonka päälle on kerätty kaikkee valkoista/kultaista/hopeeta tavaraa ja tuoreita kukkia jne. ja sit niitä esitellään blogissa. Missä persoonallisuus, valokuvat, uniikit huonekalut ja koriste-esineet? Vai onko kaikki bloggaajat vaa luonteeltaan mielikuvituksettomia, toistensa kopioita? Ihan mielenkiinnosta kysyn siis, koska oon huomannu tän olevan ilmiö.
Johanna
,
:) Kiitos! Rasiat ovat Stockalta ja kuvat ovat aina 800px leveitä!
Johanna
,
Heippa! Mielipiteensä kullakin 😊 Itse tykkään kovasti ja tein toimiston ihan sen takia, että teen töitä päivittäin kotona, en tiennyt että tämä on jonkin sortin trendi 😃
Annimaria
,
Toivottavasti saat pidettyä hortensian paremmin hengissä kun tää viherpeukalo, tais kestää reilun viikon ja sit se kuoli 😟 😃 toi Prada Marfa- juliste on kiva, vaikka niitä onkin nyt näkyny aika paljon ja tuntuu, et monet ei varmaan ehkä ees tiedä sitä teosta 😃 jotenkin se on niin huikee ja ois hauska päästä näkeen se livenä joskus, vaikka onkin siellä keskellä ei mitään...
Johanna
,
Haha voi ei 😃 yritys on kova! Ja olen ihan samaa mieltä kanssasi 😊
Johanna
,
Näinpä juuri 😊
Johanna
,
Berobasta 😊